Sărbători de top pentru baschetbaliștii Petrolului!

Sărbători de top pentru baschetbaliștii Petrolului!

Baschetbaliștii Petrolului au parte de sărbători de top. Asta pentru că ei vor trece în 2023 din postura de echipă de top a Conferinței A din LNBM grație succesului de la Miercurea-Ciuc. Pentru Popa Calotă și colegii săi ultima impresie a contat așa că s-au impus, 99-77, pe terenul celor de la CSM Miercurea Ciuc. A fost a 8-a victorie obţinută de elevii lui Mihai Popa în ultimele nouă etape de campionat, iar sărbătorile de iarnă găsesc echipa ploielteană pe primul loc al clasamentului conferinţei, cu riscul de a fi detronată doar de campioana „U”-BT Cluj-Napoca, formaţie care mai are de disputat două meciuri până la sfârşitul anului.

Mesaj din partea judecatorilor pentru „Portocala si Onea”: Magistrati cu un profil nesanatos

Meciul de la Ciuc, chiar în ultimele minute, principalul Mihai Popa a jucat cu o echipă ploieşteană… exclusiv românească, formula Popa Calotă, Dinu, Chiţu, Angelian, B. Popa fiind aproape de a trece de graniţa celor 100 de puncte marcate, într-un meci controlat în majoritatea timpului. Pentru CSM Petrolul Ploieşti au evoluat: Misters (18 puncte, 4×3), Brkic (15, 1×3), K. Funderburk Jr. (15, 3×3), Milin (15, 3×3), O. Popa Calotă (11, 3×3), B. Popa (8, 1×3), Mitchell (5), Chiţu (5, 1×3), Aughburns (4), C. Dinu (3, 1×3) şi G. Angelian.

Un băiețel de cinci ani din Ploieşti, diagnosticat cu leucemie, are șanse la viată dacă îi suntem alături

Baschetbaliștii vor avea câteva zile libere, dar nu prea multe, pentru că debutul anului viitor este aglomerat, cu două meciuri în prima săptămână: miercuri, 4 ianuarie, ora 18:00, în Sala „Olimpia”, cu CS Municipal Târgu Mureş şi sâmbătă, 7 ianuarie, ora 20:30, la „U”-BT Cluj-Napoca! Sursa:csmploiesti.ro

OPC a amendat Ploiesti Shopping City, dupa ce ziarul nostru a publicat imagini cu mizeria de la fast-food-uri

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191