Șase județe intră de la noapte sub cod galben de vreme severă. Ploi torențiale și vijelii până mâine la prânz

Șase județe intră de la noapte sub cod galben de vreme severă. Ploi torențiale și vijelii până mâine la prânz

La noapte, șase județe intră sub avertizare cod galben de instabilitate atmosferică, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie. Este vorba de județele Caraș-Severin, Hunedoara, Gorj, Mehedinți, Vâlcea și Dolj.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Potrivit ANM, în sudul Banatului și în vestul și nordul Olteniei, precum și în vestul Carpaților Meridionali vor fi perioade cu instabilitate atmosferică. Aceasta se va manifesta prin averse torențiale și descărcări electrice. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de l/mp și izolat de peste l/mp. Avertizarea intră în vigoare în noapteaa de miercuri spre joi, la ora și este valabilă până joi la ora  

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Instabilitatea atmosferică va fi accentuată în cea mai mare parte a țării până luni.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

image

Harta județelor afectate de codul galben

În același interval de prognoză, în București cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de grade Celsius.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191