Șase! Vine CSM Petrolul!

Șase! Vine CSM Petrolul!

CSM Petrolul Ploiești caută a șasea victorie consecutivă în Conferinţa A a Ligii Naţionale de Baschet Masculin și vrea să o găsească pe terenul lui CSU Sibiu. Baschetbaliștii pregătiţi de Mihai Popa au moral pentru o nouă victorie în timp ce gazdele întâlnirii tocmai și-au schimbat antrenorul, noul tehnician fiind lituanianul Tomas Rinkevicius, “urcat” de la Centrul de Copii și Juniori al clubului sibian. Petroliștii sunt conștienți că se câștigă foarte greu în Sala Transilvania, gazdele având la acest moment un bilanț echilibrat în campionat, trei victorii și tot atâtea înfrângeri.

La 103 ani de la semnarea actului istoric, SMV Ploiesti a organizat Sarbatoarea Tratatului de la Trianon”, pe „Aleea Fauritorilor Romaniei Mari”

Managerul echipei ploieștene, Ionuț Ivan, a declarat că echipa este într-un moment favorabil de aceea vrea un nou succes:„Va trebui să jucăm cel puţin la fel de bine ca în ultimele partide, pentru că sala din Sibiu este un loc special, unde presiunea pusă pe oaspeţi este foarte mare, acesta fiind unul dintre motivele pentru care aceştia se impun foarte greu. Cât priveşte situaţia de la nivelul băncii tehnice a lor, e greu de anticipat reacţia echipei în astfel de cazuri, aşa că importantă va fi, repet, evoluţia noastră, care trebuie să fie una foarte bună”, a spus Ivan pentru csmploiesti.ro.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Înfruntarea este programată mâine, de la ora 18:30, meciul din Sala Transilvania fiind arbitrat de o brigadă alcătuită din Laurenţiu Grigoraş (Buzău), Mircea Şerban (Piteşti) şi Matei Bănică (Bucureşti), iar comisar din partea FRB va fi Marius Marinescu (Bucureşti). Întâlnirea va putea fi urmărită „în direct” pe contul de youtube al Federaţiei Române de Baschet.Sursa:csmploiesti.ro

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191