Scandal între PNL-iştii ploieşteni. Gheorghe Sîrbu îl consideră hoț pe Nae Alexandri

Scandal între PNL-iştii ploieşteni. Gheorghe Sîrbu îl consideră hoț pe Nae Alexandri

Circul din interiorul PNL Ploiesti a escaladat, astazi, in sedinta de Consiliu Local in care ar fi trebuit sa se aprobe salvarea TCE-ului de la faliment.

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

De parca nu era suficient sabotajul consilierilor PNL la adresa primarului, astazi, liberalii din CL si-au sarit la beregata unii altora, fara a mai tine cont de reguli sau bun simt.

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

Concret, consilierul Gheorghe Sirbu, responsabilul din PNL cu „circul si panarama”, a avut o iesire nervoasa la adresa directorului TCE, Nicolae Alexandri, coleg de partid si partener de „chermeze” liberale. Sirbu i-a cerut demisia lui Alexandri din fruntea TCE, pe motiv ca „a facut jaf”. Practic, liberalii au ajuns sa se numeasca unii pe altii hoti. Interesant e faptul ca Nae Alexandri a ajuns la conducerea TCE cu sprijinul si la recomandarea PNL, la fel cum Andrei Volosevici a ajuns primar tot din dorinta PNL de a castiga alegerile.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

Insa, pe masura ce se apropie campania electorala, liberalii devin din ce in ce mai agitati si concentrati pe cum sa distruga imaginea tuturor celor care nu se supun ordinelor „de sus”.

Astazi, in sedinta CL, consilierii PNL au demonstrat inca o data ca ploiestenii sunt ultima lor preocupare, lipsind pentru a patra oara de la votul care ar fi salvat transportul in comun. Singura concluzie a zilei este ca vorbitul mult si prost, incompetenta, ranchiuna, „lacheismul” si propriile beneficii sunt elementele care compun marea adunare de „liberali” din Consiliul Local.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191