Scandal la Hollywood! Ben Affleck a fost surprins în brațele fostei soții, Jennifer Garner

Scandal la Hollywood! Ben Affleck a fost surprins în brațele fostei soții, Jennifer Garner

Fanii cuplului Jennifer Lopez și Ben Affleck par să treacă printr-un puternic moment de deja-vu, după ce pe Internet au apărut imagini cu actorul și cu fosta sa soție îmbrățișându-se tandru! Actorul și american și fosta sa soție, Jennifer Garner, au fost surprinși îmbrățișându-se într-o mașină, în timp ce lângă ei era chiar fiica celor doi.

O nouă plângere pe numele „paraditorilor” Onea şi Răileanu! Inspecția Judiciară cerceteaza modul în care i-a fost fabricat dosarul Anei Maria Pătru

Se pare că vechea zicală „istoria se repetă” lovește din nou, sau, cel puțin, de asta se tem în ultimul timp fanii cuplului Jennifer Lopez și Ben Affleck. Internauții de-a lungul întregului glob au rămas surprinși de imaginile în care a fost surprins actorul american de către paparazzi, alături de fosta lui soție, Jennifer Garner. Cu ani în urmă, în timpul primei relații dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez, cei doi s-au despărțit tot din cauza actriței Jennifer Garner. Între timp, ea și Ben Affleck au făcut 3 copii împreună, iar, în cele din urmă, actorul a decis să se întoarcă la prima sa iubire, Jennifer Lopez.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Acum, se pare că „scenariul” s-ar putea repeta din nou, iar imaginile în care Ben Affleck stă tandru cu capul pe umărul fostei soții au făcut înconjurul lumii. Cu mai bine de 20 de ani în urmă, Jennifer Lopez a fost nevoită să pună capăt relației cu actorul tot din cauza colegei de breaslă Jennifer Garner! Potrivit informațiilor oferite de către cei de la , o mulțime de fani de-a lungul globului o acuzau pe actriță că este o „distrugătoare de căsnicii”, iar acuzațiile s-au întors în forță, odată cu noile imagini apărute.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

În imaginile în care cei doi au fost surprinși, lângă ei se afla și fiica celor doi, Seraphina Rose, în vârstă de doar 13 ani. Cu toate aceste, se pare că imaginile care au făcut înconjurul lumii nu au creat probleme între Ben Affleck și actuala sa soție, Jennifer Lopez.

Cei doi au fost surprinși împreună chiar în acest weekend, însă, deși au sărbătorit în această vară aniversarea a unui an de la căsătorie, au mai existat zvonuri despre posibile probleme între cei doi.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191