Scandal marti seara, in fata Primariei Ploiesti. O femeie care sustine ca fiica alcoolica o da afara din casa a venit sa ceara o locuinta sociala

Scandal marti seara, in fata Primariei Ploiesti. O femeie care sustine ca fiica alcoolica o da afara din casa a venit sa ceara o locuinta sociala

Echipaje ale poliției naționale, poliției locale și ale Ambulanței Prahova au intervenit, marți seară, la Primăria Ploiești.
O femeie cunoscută cu probleme psihice care vine deseori la sediul primăriei, în special noaptea sau în weekend să ceară locuință socială, a solicitat ajutorul poliției naționale, susținând că a fost agresată de polițiștii locali de la intrare.

O nouă plângere pe numele „paraditorilor” Onea şi Răileanu! Inspecția Judiciară cerceteaza modul în care i-a fost fabricat dosarul Anei Maria Pătru

Potrivit unor martori, femeia locuiește cu fiica ei, care ar fi alcoolică. Se pare că fiica își alungă mama din casă periodic, iar aceasta din urmă vine la primărie.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Conform procedurilor, la scandalul din această seară au fost mobilizate echipaje de poliție nașională și poliție locală, dar și o ambulanță.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Femeia a refuzat transportul la spital.

Sursa www.ziarulincomod.ro

 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191