Scandalul momentului în showbiz! Oana Zăvoranu, acuzații dure la adresa lui Alex Ashraf: „A cheltuit 162 de mii de euro cu ea…”

Scandalul momentului în showbiz! Oana Zăvoranu, acuzații dure la adresa lui Alex Ashraf: „A cheltuit 162 de mii de euro cu ea…”

Divorțul momentului este cel dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf! Vedeta a confirmat pe rețelele de socializarea separarea de cel alături de care a trăit o poveste de dragoste timp de ani de zile. Totuși, se pare că divorțul nu este lipsit de scandal. Oana acuză nu doar că a fost înșelată, ci și că Alex i-ar fi cumpărat casă și mașină amantei.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Oana acuză că Alex a înșelat-o

Au fost căsătoriți timp de 7 ani, iar „Querida” declarase în nenumărate rânduri că alături de Alex a învățat ce înseamnă dragostea adevărată. Totuși, în urmă cu doi ani au început să apară primele zvonuri legate de divorț și iată că astăzi Oana a dat sfoară în țară că este o femeie liberă și că așteaptă pretendenți! În ceea ce îl privește pe fostul soț, vedeta spune că a înșelat-o și s-a folosit de banii săi pentru a-și răsfăța amanta! Într-un interviu exclusiv pentru vedeta a dezvăluit că Alex avea o amantă de un an și jumătate.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

„Am dovezi. Sunt împreună de un an jumate, i-a luat casă și mașină din banii mei, i-a făcut și operații estetice, tot pe banii mei. Din păcate, nu a apreciat nimic din ce a avut de la mine. Când a văzut că începem să avem probleme, i-a cumpărat ei casă și mașină. Cât a fost sub aripa mea, eu l-am protejat.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Știu că mulți oameni din presă știau de mult ce se întâmplă, dar nu au scris ca să mă protejeze pe mine. Și pentru asta vă mulțumesc. El acum face totul pe banii soției, adică pe banii mei. Casă, mobilă, mașină, operații estetice.

Serios. Am dovadă. A cheltuit 162 de mii de euro cu ea, din banii mei. Nu m-ar fi deranjat dacă ar fi fost o femeie ok, o femeie normală, dar vă las pe voi să aflați și să scrieți cu ce se ocupă această domnișoară”, a declarat Oana Zăvoranu, pentru sursa citată.

Averea Oanei Zăvoranu

Oana Zăvoranu și fostul ei partener de viață au fost legați și de clinica ei, One Life, acolo unde afaceristul este acționar și administrator. Totuși, clinica le-a dat mai multe bătăi de cap celor doi, ajungând să aibă chiar și câteva procese în instanță.

Zăvo a înființat clinica One Life SRL în anul 2017, când a avut și o pierdere de bani în valoare de de lei, urmând ca un an mai târziu să dea lovitura și să înregistreze un profit peste de lei. Vedeta mai deține o altă firmă pe lângă cea amintită mai sus – Kanye Star Prod SRL – care în anul 2022 i-a băgat în buzunare brunetei un profit modest, de aproape de lei. Firma care se ocupă de comerțul produselor cosmetice și de parfumerie este încă pe undă verde, având o cifră de afaceri de peste de lei. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191