Se lansează o nouă televiziune în România. Cu ce programe vrea să dea lovitura pe piața din țara noastră

Se lansează o nouă televiziune în România. Cu ce programe vrea să dea lovitura pe piața din țara noastră

Televiziunea Română va avea un canal dedicat de sport, în România. Se va întâmpla în martie, anul acesta. Noul canal TV va transmite între 26 iulie și 11 august Jocurile Olimpice de la Paris din 2024. 

Mircea Cosma, sfat pentru politicienii prahoveni: „Dacă nu aveți aceste răspunsuri, nu mai candidați prin acest județ!”

TVR SPORT, noua televiziune în România

Miercuri, 14 februarie, în cadrul Galei Sportului Românesc, organizată de Agenția Națională pentru Sport la Ateneul Român, Președintele – Director General al TVR, Dan-Cristian Turturică, a vorbit despre lansarea TVR SPORT, scrie  

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

„Sunt fericit să anunţ că, în câteva săptămâni, vom deschide TVR SPORT, un canal care ar fi trebuit să fie de mult prezent în casele românilor şi că, în curând, vom transmite Jocurile Olimpice de la Paris. Misiunea TVR SPORT este să aducă aproape de români şi mai ales de tineri nu doar acele sporturi privilegiate şi răsfăţate cu audienţe de milioane de telespectatori, ci toate sporturile, astfel încât campioni din toate domeniile să ajungă să devină modele pentru noua generație şi să îndemne cât mai mulţi români să-şi amintească faptul că soluţiile la o mulţime dintre problemele vieţii contemporane trec prin sport”, a declarat Dan-Cristian Turturică, Preşedinte Director General.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

TVR SPORT va reuni şi mediatiza, dincolo de fotbal, o gamă largă de sporturi, oferind o varietate de opțiuni pentru iubitorii genului. Odată cu lansarea postului, telespectatorii vor putea urmări competiții din toate sporturile, pentru care TVR obține drepturi de difuzare, precum şi o serie de programe în exclusivitate, cu imagini din arhiva de aur a televiziunii, ştiri, emisiuni-portret, interviuri și dezbateri pe teme specifice.

Noua televiziune va transmise Jocurile Olimpice de la Paris 

În acord cu misiunea sa publică, Televiziunea Română îşi completează prin TVR SPORT portofoliul de canale, alături de posturile generaliste şi regionale, de știri, cu profil cultural, folcloric ori dedicate comunităților locale şi diasporei, pentru a furniza telespectatorilor o paletă cât mai diversă de programe.

În cadrul evenimentului, Preşedintele – Director General al SRTv a acordat premiul ‘’Antrenorul Anului’’ lui Antonio Colamonici, antrenor principal al Loturilor Olimpice de Seniori şi Tineret Under 23. Reamintim că în perioada 26 iulie – 11 august, Televiziunea Română va  transmite în direct Jocurile Olimpice Paris 2024.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191