Se preconizează un fotbal pe zăpadă

Se preconizează un fotbal pe zăpadă

Fotbalul se transformă într-o luptă pe zăpadă. Asta din cauza ninsorilor care au acoperit și suprafața de pe Arena ,,Ilie Oană”. Astăzi, un vehicul dotat specific și manevrat de Mihai Ion, patronul firmei care asigură paza la meciurile Petrolului, încerca să descopere iarăși suprafața verde. Numai că la ce intemperii sunt este clar că și mâine va fi nevoie de acel utilaj, dar și de altele, pentru ca Petrolul Ploiești-Chindia Târgoviște să se desfășoare în condiții decente.

Din cauza vremii, antrenorul Petrolului, Nicolae Constantin, a declarat, la conferința de presă de dinaintea jocului, că va fi o luptă între cele două echipe și cine va avea mai multă putere se va impune. Atacantul Robert Moldoveanu spune că a jucat fotbal pe zăpadă doar atunci când era mic, însă acum este în fața unei noi provocări, iar el și colegii săi trebuie să facă față cu succes.

Nae Constantin:,, „Se anunță ninsoare în continuare, terenul nu arată foarte bine, dar oamenii încearcă să-l deszăpezească și să fie la nivelul maxim la care ar putea fi în condițiile date. Oricum, starea gazonului nu va avantaja pe niciuna dintre echipe, pentru că este foarte greu să joci pe noroi, zăpadă… Dar, trebuie să ne adaptăm, iar cei care vor intra să joace trebuie să fie pregătiți să lupte, să arate ambiție, dăruire și să dea totul pentru echipă”, a declarat tehnicianul „galben-albaștrilor”.

Casa primarului Alin Moldoveanu: 10 camere, 2.850 mp, construită din pensia de 1000 lei a mamei

Robert Moldoveanu:„O să fie, cu siguranță, un meci dificil și din cauza vremii. Însă, sunt sigur că cei care vor intra pe teren vor da tot ceea ce au mai bun ca să ieșim victorioși. Eu nu am mai jucat pe zapada de cand eram mic, insa sper sa ma adaptez cat mai repede si sa facem treaba buna”, a spus și vârful de atac al Petrolului.

Pentru partida de mâine, vor reveni în echipă Vali Țicu și Florin Borța, dar lipseste, în continuare, Jair, cel care mai are de ispășit încă două etape de suspendare. De la Petrolul a plecat și fundașul Velisar care a dorit să meargă la Chiajna ca să joace mai mult. Antrenorul Petrolului spune ca fotbalistul a negociat trecerea la liga secunda direct cu conducerea, iar el a fost de acord cu aceasta mutare chiar daca, tot el, a recunoscut ca la acest moment nu este varianta de rezerva pentru postul de fundas stanga.

Fapte penale: Primarul din Păuleşti, Sandu Tudor, comite trafic de influență şi instigare la abuz în serviciu

Întâlnirea dintre Petrolul și Chindia va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Viorel Flueran (Craiova) – George Florin Neacșu (Câmpulung Muscel) și Romică Bîrdeș (Pitești). Rezervă: Cătălin Popa (Pitești). Arbitru VAR: Bogdan Dumitrache (București). Arbitru AVAR: Gabriel Sabin Stroe (Moreni). Observatori: Adrian Vidan (București) și Adrian Pitu (Constanța). Biletele pentru această confruntare sunt disponibile on-line, pe www.entertix.ro, dar și la casa stadionului „Ilie Oană”, deschisă, mâine, în intervalul 09.00-17.00.

BREAKING/ Prefectul Emil Drăgănescu blochează proiectul lui Tudone de „mituire” a primarilor PNL: „Vom ataca în instanță această ilegalitate!”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191