Secta din care a făcut parte Brad Pitt. Care era ritualul de purificare. O tânără de 15 ani trebuia să fie lângă actor

Secta din care a făcut parte Brad Pitt. Care era ritualul de purificare. O tânără de 15 ani trebuia să fie lângă actor

Recent, a ieșit la iveală un amănunt controversat din tinerețea lui Brad Pitt. Totul s-a petrecut atunci când actorul nu împlinise încă 30 de ani, atunci când era într-o relație cu actrița și cântăreața Juliette Lewis.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

În cadrul organizației controverate exista un „ritual de purificare” care presupunea ca vedeta să facă saună timp de cinci ore în fiecare zi și alături de el să fie o adolescentă de 15 ani, potrivit clickpentrufemei.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

În 2020, un fost membru al scientologiei a dezvăluit în The Sun că Brad Pitt a fost implicat la un moment dat în Biserica Scientologică și că a petrecut timp în saună cu o adolescentă de 15 ani. „Am fost antrenat să fiu supraveghetor și am fost trimis la Centrul de Vedete din Portland pentru instruire”, a povestit fostul scientolog, potrivit The Sun.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

„Acolo am întâlnit-o pe fiica adolescentă a Directorului Executiv al sediului scientologic din Portland. Ea mi-a spus că Brad Pitt a participat la ritualul de purificare în acel centru. A venit acolo pentru a se izola de lumea din jur”, a adăugat el.

„Tânăra a fost selectată să fie partenera lui Pitt în saună pentru că era fiica unui scientolog important. În Biserica Scientologică, membrii sunt adesea asociați cu altcineva pentru a-i ajuta să-și finalizeze cursurile. Așadar, adolescenta a stat cu Brad în saună în fiecare zi timp de aproximativ o lună. Deși erau împreună zilnic, nu s-a întâmplat nimic nepotrivit între ei”, a subliniat fostul membru al sectei.

În contrast cu Tom Cruise, Brad a renunțat la scientologie după o perioadă de încercare în tinerețe. Deși organizația religioasă a încercat să-l convingă să rămână, actorul a refuzat și a părăsit Biserica Scientologică definitiv.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191