Sedinta la Prefectura Prahova/ Directia de Sanatate Publica (DSP) si Garda Forestiera, la raport!

Sedinta la Prefectura Prahova/ Directia de Sanatate Publica (DSP) si Garda Forestiera, la raport!

Şedința Colegiului Prefectural ce a avut loc în această dimineață, a fost prezidată de către prefectul Virgiliu Daniel Nanu și subprefectul Emil Drăgănescu și a avut pe ordinea de zi prezentarea rapoartelor de activitate pentru anul 2022 ale DSP Prahova si Garzii Forestiere Ploiesti.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Ultimul punct al ședinței l-a reprezentat aprobarea Planului comun pentru pregătirea acțiunilor ce vor fi întreprinse în perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

DSP Prahova își desfășoară activitatea cu scopul realizarii politicilor și programelor naționale de sănătate publică, a activității de medicină preventivă și a inspecției sanitare de stat, a monitorizării stării de sănătate și a organizării statisticii de sănătate, precum și a planificării și derulării investițiilor finanțate de la bugetul de stat pentru sectorul de sănătate.
Pentru punerea în aplicare a politicii de sănătate publică la nivel local, DSP are diverse atribuții care pentru anul 2022 pot fi regăsite inclusiv pe site-ul Instituției Prefectului Județul Prahova.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Garda Forestiera Ploiesti este o instituție cu personalitate juridică în subordinea Ministerului Apelor și Pădurilor care implementează pe raza de competență politicile autorității publice centrale ce raspund de silvicultura în activitățile de:
– administrare a fondului forestier național;
– gestionare durabilă a pădurilor;
– conservare a biodiversității în păduri;
– reconstrucție ecologică, de regenerare și îngrijire a pădurilor;
– asigurare a integrității fondului forestier național;
– prevenire și stingere a incendiilor;
– pază și protecție a pădurilor;
– recoltare a produselor specifice fondului forestier național;
– control al provenienței și al trasabilității materialelor lemnoase;
– sprijin al formelor asociative ale proprietarilor de păduri;
– control al aplicării și respectării regimului silvic.

În plus, față de raportul de activitate, inspectorul șef al Gărzii de Mediu, domnul Viorel Mihălcioiu a transmis și câteva elemente ale „Campaniei nationale de impadurire prevazuta de PNRR”, apel ce a avut startul în 25 noiembrie 2022.

Materialele puse la dispoziție pentru organizarea ședinței de astăzi, pot fi regăsite integral pe site-ul instituției noastre, aici:
https://ph.prefectura.mai.gov.ro/%f0%9d%91%ba%cc%a6%f0%9d%92%86%f0%9d%92%85%f0%9d%92%8a%f0%9d%92%8f%f0%9d%92%95%cc%a6%f0%9d%92%82-%f0%9d%92%90%f0%9d%92%93%f0%9d%92%85%f0%9d%92%8a%f0%9d%92%8f%f0%9d%92%82%f0%9d%92%93%f0%9d%92%82-4/

 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191