Sedinta la Prefectura Prahova/ Directia de Sanatate Publica (DSP) si Garda Forestiera, la raport!

Sedinta la Prefectura Prahova/ Directia de Sanatate Publica (DSP) si Garda Forestiera, la raport!

Şedința Colegiului Prefectural ce a avut loc în această dimineață, a fost prezidată de către prefectul Virgiliu Daniel Nanu și subprefectul Emil Drăgănescu și a avut pe ordinea de zi prezentarea rapoartelor de activitate pentru anul 2022 ale DSP Prahova si Garzii Forestiere Ploiesti.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Ultimul punct al ședinței l-a reprezentat aprobarea Planului comun pentru pregătirea acțiunilor ce vor fi întreprinse în perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

DSP Prahova își desfășoară activitatea cu scopul realizarii politicilor și programelor naționale de sănătate publică, a activității de medicină preventivă și a inspecției sanitare de stat, a monitorizării stării de sănătate și a organizării statisticii de sănătate, precum și a planificării și derulării investițiilor finanțate de la bugetul de stat pentru sectorul de sănătate.
Pentru punerea în aplicare a politicii de sănătate publică la nivel local, DSP are diverse atribuții care pentru anul 2022 pot fi regăsite inclusiv pe site-ul Instituției Prefectului Județul Prahova.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Garda Forestiera Ploiesti este o instituție cu personalitate juridică în subordinea Ministerului Apelor și Pădurilor care implementează pe raza de competență politicile autorității publice centrale ce raspund de silvicultura în activitățile de:
– administrare a fondului forestier național;
– gestionare durabilă a pădurilor;
– conservare a biodiversității în păduri;
– reconstrucție ecologică, de regenerare și îngrijire a pădurilor;
– asigurare a integrității fondului forestier național;
– prevenire și stingere a incendiilor;
– pază și protecție a pădurilor;
– recoltare a produselor specifice fondului forestier național;
– control al provenienței și al trasabilității materialelor lemnoase;
– sprijin al formelor asociative ale proprietarilor de păduri;
– control al aplicării și respectării regimului silvic.

În plus, față de raportul de activitate, inspectorul șef al Gărzii de Mediu, domnul Viorel Mihălcioiu a transmis și câteva elemente ale „Campaniei nationale de impadurire prevazuta de PNRR”, apel ce a avut startul în 25 noiembrie 2022.

Materialele puse la dispoziție pentru organizarea ședinței de astăzi, pot fi regăsite integral pe site-ul instituției noastre, aici:
https://ph.prefectura.mai.gov.ro/%f0%9d%91%ba%cc%a6%f0%9d%92%86%f0%9d%92%85%f0%9d%92%8a%f0%9d%92%8f%f0%9d%92%95%cc%a6%f0%9d%92%82-%f0%9d%92%90%f0%9d%92%93%f0%9d%92%85%f0%9d%92%8a%f0%9d%92%8f%f0%9d%92%82%f0%9d%92%93%f0%9d%92%82-4/

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191