Şefu’ la „paraditori” mai stă o tură! Lucian Onea rămâne SUSPENDAT din funcție, la decizia CSM

Şefu’ la „paraditori” mai stă o tură! Lucian Onea rămâne SUSPENDAT din funcție, la decizia CSM

Procurorul Lucian Onea (foto) de la Parchetul de pe langa Judecatoria Campina – fost sef al DNA Ploiesti – ramane suspendat din functie.

Ludovic Orban sare la gâtul lui Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova: “Nesimțire sfidătoare!”

Hotararea a fost luata marti, 31 ianuarie 2023, de catre Sectia pentru procurori din Consiliul Superior al Magistraturii.

Ioana Neagu, umilita public de liberali acum 4 ani, s-a inscris in PNL inaintea alegerilor

Astfel, sectia i-a prelungit lui Onea suspendarea dispusa de catre CSM in 2019 pentru trimiterea in judecata, impreuna cu fostul procuror Mircea Negulescu de la DNA Ploiesti intr-o cauza vizand presupuse fapte de participatie la inducerea in eroare a organelor judiciare, represiune nedreapta, cercetare abuziva, instigare la comiterea de fals in inscrisuri sub semnatura privata. Este vorba despre felul in care serviciul teritorial din Ploiesti al Directiei Nationale Anticoruptie instrumentase dosarele vizandu-i pe fostii deputati Sebastian Ghita si Vlad Cosma.

Primarul PNL „Tudorică”, de la Păuleşti, şi-a pus ginerele candidat la Primăria Blejoi, tot din partea PNL

Detalii despre abuzurile savarsite de unitatea de elita condusa de Onea, in inregistrarea de mai jos:

Minuta procurorilor CSM:

„Mentinerea efectelor Hotararii Sectiei pentru procurori nr.679 din data de 23.07.2019

Solutie

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat mentinerea efectelor Hotararii Sectiei pentru procurori nr.679 din data de 23.07.2019, cu schimbarea temeiului legal. (unanimitate)”.

Minuta hotararii din 2019:

„Nota privind suspendarea din functie a domnului ONEA LUCIAN GABRIEL, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Campina. (14745/2019)

Solutie

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat suspendarea din functie a domnului ONEA LUCIAN GABRIEL, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Campina, incepand cu data de 23.07.2019”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191