Șeful Termoenergetica explică interzicerea centralelor de apartament

Șeful Termoenergetica explică interzicerea centralelor de apartament

Șeful Termoenergetica a furnizat detalii despre decizia de interzicere a centralelor de apartament. Conform Comisiei Europene, toți proprietarii de astfel de centrale trebuie să renunțe la acestea până în anul 2040.
Centralele de apartament utilizează resurse pentru a asigura confortul personal, resurse care sunt apoi irosite. Mai mult decât atât, infrastructura de distribuție a gazului nu este pregătită să gestioneze o debranșare completă și o conexiune la un sistem centralizat.
Interzicerea centralelor de apartament până în 2040 este parte a unei mișcări mai ample de tranziție către surse de energie mai eficiente și mai sustenabile. Această schimbare nu este doar necesară din punct de vedere ecologic, ci și din punct de vedere economic și infrastructural. Este imperativ să ne adaptăm la noile tehnologii și infrastructuri pentru a asigura un viitor energetic mai sigur și mai durabil.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191