Selecționerul îi vrea pe români mândri și fericiți

Selecționerul îi vrea pe români mândri și fericiți

Selecţionerul naționalei de fotbal a României, Edward Iordănescu, a afirmat, într-un mesaj transmis cu ocazia Zilei Naţionale, că în fiecare zi încearcă alături de jucători să îi facă pe români mândri şi fericiţi. Iordănescu jr. le-a urat tuturor românilor multă sănătate și să se bucure împreună cu familiile de această sărbătoare.

O nouă plângere pe numele „paraditorilor” Onea şi Răileanu! Inspecția Judiciară cerceteaza modul în care i-a fost fabricat dosarul Anei Maria Pătru

„Pe 1 Decembrie gândul meu se întoarce cu recunoştinţă către părinţii, bunicii şi străbunicii noştri care au construit România. Am fost şi voi fi mereu mândru că sunt român. În fiecare zi, ca antrenor al echipei naţionale a României încerc alături de ‘tricolori’ să facem românii mândri şi fericiţi”, a spus tehnicianul într-un clip video postat pe pagina oficială de Facebook a echipei naţionale.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Antrenorul se află în Qatar acolo unde urmărește Mondialul fiind interesat mai ales de Elveția, principalul adversar în preliminariile Euro 2024, organizat în Germania. Potrivit gsp.ro, Edi Iordănescu vrea să-și treacă în CV calificarea la Euro:,, Voi face tot ce ține de mine ca în Germania, la Euro 2024, să fim prezenți. Mi-ar fi plăcut ca și aici să fim prezenți, dar în altă postură. Nu ne rămâne decât să ne inspirăm din ce se întâmplă aici. Sper să fim prezenți la turneul final din Germania. Îmi doresc din tot sufletul să mergem la Euro, ar fi realizarea carierei mele”. Naționala se află în Grupa I pentru calificările la Campionatul European, unde va da peste Elveția, Belarus, Israel, Andorra și Kosovo. Prima confruntare va fi pe 25 martie, cu Andorra.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191