Serialul „Wednesday”, filmat si in Prahova/ Se pot vedea imagini din Busteni si Sinaia

Serialul „Wednesday”, filmat si in Prahova/ Se pot vedea imagini din Busteni si Sinaia

Serialul Wednesday , lansat recent pe Netflix, s-a filmat și în România. În producţia, regizată de Tim Burton, se poate vedea Castelul Cantacuzino din Busteni care este chiar internatul Nevermore, locul principal al acţiunii. Totodata, in film apar si imagini de la Gara Regala din Sinaia. Printre locurile din Romania unde s-a mai filmat se numara si Universitatea si un conac din Dambovita.

Primaria Albesti Paleologu, amendata de Garda de Mediu Prahova! Tone de deseuri, descoperite in Cricovul Sarat

„A fost grozav să venim aici, în România, pentru că totul s-a potrivit în mod ciudat în universul Familiei Addams”.

Activitatea Lukoil Ploiesti, in pericol, din cauza embargoului UE asupra titeiului rusesc?

„A fost grozav să venim aici, în România, pentru că totul s-a potrivit în mod ciudat în universul Familiei Addams. Încercarea de a face România să semene cu Vermontul a fost o provocare interesantă, dar am reușit să găsim multe noi locații. Iar în studio, am avut spațiul necesar pentru a crea platouri, așa că a fost minunat că am putut face acest lucru. Am avut spațiu suficient ca să construim exterioare, respectiv să construim orașul Jericho. Este ca și cum decorurile ar prinde viață, iar asta susține întreaga atmosferă a serialului”, a declarat regizorul și directorul executiv al serialului Wednesday.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

Wednesday este un serial polițist cu elemente supranaturale și prezintă anii petrecuți de Wednesday Addams la Academia Nevermore, unde tânăra încearcă să învețe să-și folosească abilitățile paranormale incipiente, să pună capăt unei serii de crime monstruoase, care au terorizat orașul și să rezolve misterul în care au fost implicați părinții ei în urmă cu 25 de ani, totul în timp ce se confruntă cu noile și foarte încurcatele ei relații de la Nevermore.