Service auto din Ploiesti, amendat de Garda de Mediu. Vezi aici ce nereguli au descoperit inspectorii

Service auto din Ploiesti, amendat de Garda de Mediu. Vezi aici ce nereguli au descoperit inspectorii

Garda de Mediu Prahova a sancționat cu amendă în valoare de 7500 lei un service auto din Municipiul Ploiești , în urma unui control efectuat împreună cu reprezentanți ai IPJ Prahova .

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Acțiunea de control s-a desfășurat în baza „Planului de acțiune OZONUL” și a avut ca scop verificarea operațiunilor derulate de persoanele fizice/juridice care comercializează și utilizează substanțe care diminuează stratul de ozon/gaze florurate cu efect de seră.

SONDAJ Inscop/ Cu cine votează românii dacă mâine ar fi alegeri. PSD conduce detaşat

Astfel s-a constatat că societatea nu deținea o evidență a deșeului de tipul „lichid sistem aer condiționat” generat din operațiunile de tratare a vehiculelor scoase din uz. În urma constatărilor, comisarii de mediu Prahova au trasat în sarcina operatorului măsuri de reamenajare a zonei de stocare a deșeurilor fluide și a bateriilor generate din dezmembrarea vehiculelor scoase din uz, cu respectarea legislației de mediu precum și evidențierea cantităților de deșeuri regăsite pe amplasament.

Mii de ploieşteni au umplut centrul oraşului, de Ziua Națională a României. Diseară va avea loc un spectacol de artificii GALERIE FOTO

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191