Service auto din Ploiesti, amendat de Garda de Mediu. Vezi aici ce nereguli au descoperit inspectorii

Service auto din Ploiesti, amendat de Garda de Mediu. Vezi aici ce nereguli au descoperit inspectorii

Garda de Mediu Prahova a sancționat cu amendă în valoare de 7500 lei un service auto din Municipiul Ploiești , în urma unui control efectuat împreună cu reprezentanți ai IPJ Prahova .

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

Acțiunea de control s-a desfășurat în baza „Planului de acțiune OZONUL” și a avut ca scop verificarea operațiunilor derulate de persoanele fizice/juridice care comercializează și utilizează substanțe care diminuează stratul de ozon/gaze florurate cu efect de seră.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

Astfel s-a constatat că societatea nu deținea o evidență a deșeului de tipul „lichid sistem aer condiționat” generat din operațiunile de tratare a vehiculelor scoase din uz. În urma constatărilor, comisarii de mediu Prahova au trasat în sarcina operatorului măsuri de reamenajare a zonei de stocare a deșeurilor fluide și a bateriilor generate din dezmembrarea vehiculelor scoase din uz, cu respectarea legislației de mediu precum și evidențierea cantităților de deșeuri regăsite pe amplasament.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191