Serviciul Permise și înmatriculări auto se mută în întregime la Prahova Value Center. Timp de trei zile, orice activitate cu publicul va fi suspendată

Serviciul Permise și înmatriculări auto se mută în întregime la Prahova Value Center. Timp de trei zile, orice activitate cu publicul va fi suspendată

De la jumătatea acestei luni, respectiv de luni, 16 ianuarie, întreaga activitate a Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor care funcționa pe strada Vasile Lupu din Municipiul Ploiești, se va desfășura în locația nouă din incinta complexului Prahova Value Centre din Municipiul Ploieşti, Piaţa 1 Decembrie 1918, nr.1, au anunțat reprezentanții Instituției Prefectului Prahova.

Mesaj din partea judecatorilor pentru „Portocala si Onea”: Magistrati cu un profil nesanatos

Aceștia precizează că mutarea va începe de miercuri, 11 ianuarie, astfel că în perioada 11 ianuarie – 13 ianuarie 2022, activitatea cu publicul urmează a fi suspendată atât pentru soluţionarea cererilor pentru preschimbarea permiselor de conducere, înmatricularea vehiculelor, radierea vehiculelor, cât și pentru eliberarea autorizaţiilor provizorii de circulaţie.

Un băiețel de cinci ani din Ploieşti, diagnosticat cu leucemie, are șanse la viată dacă îi suntem alături

Prefectura Prahova precizează că va fi suspendată inclusiv activitatea de examinare (atât proba practică, cât și cea teoretică).

OPC a amendat Ploiesti Shopping City, dupa ce ziarul nostru a publicat imagini cu mizeria de la fast-food-uri

Această suspendare a activității nu va crea dificultăți, având în vedere că pentru acea perioadă nu au fost înregistrate programări online.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191