Sesiunea specială a Bacalaureatului pentru olimpici și sportivi începe luni

Sesiunea specială a Bacalaureatului pentru olimpici și sportivi începe luni

Sesiunea specială a examenului de Bacalaureat pentru absolvenţii de liceu participanţi la loturile olimpice şi la competiţiile sportive şi artistice internaţionale va începe luni cu proba la Limba şi literatura maternă care va fi susţinută de elevii aparţinând minorităţilor naţionale, potrivit calendarului aprobat de ministrul Educaţiei, anunță Agerpres.
Proba obligatorie a profilului este programată marţi, iar cea la alegere a profilului şi specializării – o zi mai târziu, miercuri.

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

Următoarea probă – Limba şi literatura română – va fi susţinută joi.

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

Evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română va avea loc vineri, iar între 22 – 23 mai vor fi evaluate competenţele lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Pe 24 mai se vor evalua competenţele digitale, iar elevilor din partea minorităţilor naţionale le vor fi evaluate pe 25 mai competenţele lingvistice de comunicare orală în limba maternă.

Pe 26 mai se vor afişa rezultatele şi tot în aceeaşi zi se vor putea depune contestaţiile. Rezultatele finale după rezolvarea contestaţiilor vor fi afişate pe data de 29 mai.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191