Sezonul hipic ajunge la finiș

Sezonul hipic ajunge la finiș

Sezonul hipic 2022 ajunge la finiș odată cu ziua de duminică, 11 decembrie, atunci când pe Hipodromul Ploieşti se va desfășura reuniunea în care se va decerna Cupa „Orăşelul Copiilor”! Programat să înceapă la ora 10:00, evenimentul are patru curse de trap în program şi este organizat de CSM Ploieşti, prin Complex Hipodrom, în parteneriat cu Federaţia Română de Trap şi Jockey Club Român.

La 103 ani de la semnarea actului istoric, SMV Ploiesti a organizat Sarbatoarea Tratatului de la Trianon”, pe „Aleea Fauritorilor Romaniei Mari”

Reuniunea va fi deschisă, la ora 10:00, de Premiul „Zaza”, după care va urma întrecerea care dă numele evenimentului, Premiul „Orăşelul Copiilor”, programată la ora 10:30. Apoi, la ora 11:00 se va desfăşura Premiul „Carlos”, iar, de la ora 11:30, se va ţine ultima cursă a anului 2022 pe Hipodromul Ploieşti, Premiul „Regina Kira”. Ca de obicei, cei mai mici dintre spectatori se vor putea plimba şi de această dată gratuit cu calul Mokka şi, dacă vor fi cuminţi, copiii ar putea avea surpriza de a fi vizitaţi chiar de Moş Crăciun! Accesul la reuniunea de duminică este gratuit! Sursa:csmploiesti.ro

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191