Sezonul s-a încheiat, pregătirea continuă!

Sezonul s-a încheiat, pregătirea continuă!

Sezonul regulat din Divizia A la handbal feminin s-a încheiat cu Activ Prahova Ploiești terminând pe locul 2, cu 52 de puncte. Seria a fost castigată de Știința București, 57 puncte, iar pe locul 3 se situează Dunărea 2 Brăila, 48 de puncte, dar fără drept de promovare. Locul Brăilei este luat de Unirea Slobozia, următoarea clasată. Trupa ialomițeană va fi primul adversar al Activului în turneul de promovare, găzduit de Brașov. Prahova și Slobozia se cunosc foarte bine, iar handbalistele Activului sunt de părere că trebuie să se antreneze ca și cum nu ar fi întânit Unirea până acum mai ales că meciul va fi decisiv.

Diana Andrița:’’Slobozia este o veche cunoștință, jucăm de mult timp împotriva lor. Sezonul acesta am făcut egala la ele și le-am bătut la noi, dar știți cum se spune, nici un meci nu seamănă cu altul. Putem spune că avem un avantaj moral, dar cu toate acestea vom avea un joc greu de aceea trebuie să ne pregătim foarte bine și să iasă cum ne dorim.”

Flori Popescu:’’Trebuie să ne pregătim cât mai bine pentru turneul de la Brașov. Cu Slobozia am jucat de atâtea ori, avem rezultate bune cu ele, dar acolo va fi cu totul altceva și trebuie să pregătim jocul cât mai corect. Contează și avantajul moral, însă trebuie să jucăm și mai bine acolo ca să reușim să mergem în semifinale.”

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

În Seria B, Corona Brașov a fost prima cu maximum de puncte, urmată de CSM Roman și CSM Iași. Date fiind aceste clasări din cele două serii sferturile de finală ale turneului de promovare arată în felul următor:

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Știința București – CSM Iași
Activ Prahova Ploiești – Unirea Slobozia
Corona Brașov – U Cluj-Napoca
CSM Roman – CSM Deva

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Turneul final va avea loc în perioada 12-14 mai. Andrița, Popescu și colegele lor de la Activ au încheiat sezonul regulat la Dobroești acolo unde s-au impus cu 42 la 27. Pentru Activ au jucat: Diaconu, Paraschiv, Dumitriu – Andrița 10 goluri, Popescu 7, Sava 6, M. Arvatu 5, Dumitrașcu 5, Grădișteanu 3, Moldoveanu 3, Gavrilă 2, Tămaș 1, Ivanenko, Profirescu. Datorită diferenței de valoare antrenorii Dragoș Dobrescu și Robert Comendant au rulat tot lotul, fetele au exersat diferite scheme, dar au și jucat pe diferite posturi astfel încât să fie cât mai polivalente și să surprindă în perspectiva fazei decisive de luna viitoare.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191