SGU a inceput demontarea foisoarelor din lemn, din parcul „Nichita Stanescu” (la tarabe)

SGU a inceput demontarea foisoarelor din lemn, din parcul „Nichita Stanescu” (la tarabe)

În scopul de a imprima un aspect plăcut domeniului public al municipiului, conducerea societății noastre a întreprins demersurile necesare la nivel de municipalitate, în sensul desființării, pe cale administrativă, a foișoarelor din lemn amplasate în zona pietonală aferentă Parcului Nichita Stănescu (Centrul Civic).

Se îngroaşă gluma! Gheorghe Sîrbu a plecat din PNL şi candidează la Primăria Ploieşti din partidul SOS, al Dianei Şoşoacă

Totodată, această inițiativă reprezintă și un răspuns la numeroasele cereri primite din partea cetățenilor care solicită ca tronsonul pietonal respectiv să fie redat, în siguranță, utilizării publicului.

Primarul Volosevici: Elevii primesc mere stricate şi biscuiți „de carton” în programul „Cornul şi laptele” derulat prin Consiliul Județean. Am sesizat Prefectura Prahova

Astăzi, 25 mai a.c., demersurile societății noastre se concretizează în demararea lucrărilor de desființare a construcțiilor respective, intervenții care se vor derula pe parcursul mai multor zile și se vor finaliza cu igienizarea zonelor.

Aviz „paraditorilor”! Președinta CSM, mesaj tranșant pentru DNA: ‘Tentaţia exercitării discreţionare a puterii’ să fie ‘de domeniul trecutului’!

În acest sens, facem apel la pietonii care traversează zona respectivă să respecte elementele de avertizare și să ocolească perimetrele de lucru.

Comunicat de presa SGU Ploiesti

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191