SGU, in actiune! Se ridica masinile parcate neregulamentar, in Bariera Bucuresti

SGU, in actiune! Se ridica masinile parcate neregulamentar, in Bariera Bucuresti

Societatea de Gospodarire Urbana (SGU) Ploiesti actioneaza, la aceasta ora, in Bariera Bucuresti, fiind vizati soferii care parcheaza neregulamentar.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Un BMW oprit in zona statiei de autobuz a fost deja ridicat pe platforma de echipajele SGU si, cel mai probabil, vor urma si celelalte masini parcate, care obtureaza vizibilitatea in intersectie.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

In zona respectiva, autoturismele sunt ridicate fara avertisment si duse la Bucov, spre deosebire de alte strazi din oras, unde soferii isi gasesc rotile blocate.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Foto: Teoalida Mihai/Info Trafic Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191