SGU remonteaza gardurile de pe trotuar, pe Republicii. Le asteptam si pe cele de pe Bulevardul Castanilor

SGU remonteaza gardurile de pe trotuar, pe Republicii. Le asteptam si pe cele de pe Bulevardul Castanilor

SGU a inceput montarea gardurilor pe trotuarele Bulevardului Republicii, care vor delimita zona pietonala, de spatiul verde.

O nouă plângere pe numele „paraditorilor” Onea şi Răileanu! Inspecția Judiciară cerceteaza modul în care i-a fost fabricat dosarul Anei Maria Pătru

Actiunea este, fara doar si poate, binevenita si necesara, la fel cum ar fi si remontarea gardului despartitor pe Bulevardul Castanilor.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

De cand au fost scoase gardurile care delimitau zona verde a Bulevardului, de trotuare si strazile Hasdeu/Eminescu, multe zone au ajuns sa fie folosite drept toalete publice, iar in unele cazuri, masinile sunt parcate perpendicular cu cele doua strazi (Hasdeu/Eminescu), ocupand tot trotuarul, soferii considerand ca pietonii pot ocoli prin spatiul verde.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Gardul din fier forjat, cu vechime si proiectat in ton cu arhitectura zonei, a fost demontat in urma cu 4 ani, cand s-au efectuat lucrari de asfaltare si refacere a trotuarelor pe strazile paralele cu Bulevardul, urmand a fi reamplasate dupa finalizarea acestora.

Nici pana in ziua de astazi nu se stie la ce firma de fier vechi au ajuns gardurile sau prin ce curti… private. Singurele semne ca Bulevardul a avut, odata, gard, sunt „cioturile” din fier care au ramas in pamant si care sunt un pericol pentru trecatori.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191