Shani Louk este moartă. Israel confirmă că tânăra răpită de Hamas şi plimbată dezbrăcată a încetat din viaţă

Shani Louk este moartă. Israel confirmă că tânăra răpită de Hamas şi plimbată dezbrăcată a încetat din viaţă

Autoritățile israeliene au confirmat decesul tinerei, după ce, în urmă cu două săptămâni, presa germană anunțase că Shani Louk se afla în stare gravă într-un spital din nordul Fâșiei Gaza. 

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Batjocorită și plimbată de teroriști pe jumătate dezbrăcată, într-o camionetă

În ziua atacului Hamas din 7 octombrie,Shani Louk a fost văzută în înregistrări postate pe rețelele de socializare, inertă, pe jumătate dezbrăcată, în spatele unei camionete. În aceste imagini, care au făcut înconjurul lumii, era imposibil să se spună dacă tânăra era încă în viaţă. Mama lui Shani Louk declara câteva zile mai târziu că fiica sa era în viaţă şi era ţinută într-un spital, la Gaza.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Luni dimineaţa, mama tinerei a declarat postului german RTL/Ntv că a fost informată, duminică, cu privire la faptul că fiica sa nu mai era în viaţă.

Mama lui Shani Louk a anunțat decesul tinerei: „Fiica mea nu mai trăiește”

„Din păcate, am primit ieri vestea că fiica mea nu mai trăiește”, a spus mama tinerei, potrivit Bild. Iar sora lui Shani a anunțat pe Instagram „moartea surorii mele”.

Autorităţile israeliene au confirmat că trupul tinerei a fost găsit şi identificat. „Suntem devastaţi să împărtăşim faptul că trupului tinerei în vârstă de 23 de ani Shani (Louk) a fost găsit şi identificat”, a scris luni pe plaltforma X ministerul israelian de Externe, citat de CNN.

Shani Louk participa la festivalul de muzică Supernova de lângă Reim pe 7 octombrie, când teroriștii Hamas și-au lansat atacul, ucigând peste 260 de civili.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191