Shani Louk, tânăra răpită de Hamas și plimbată goală cu camioneta prin Gaza, este moartă. Familia ei a primit o scrisoare din Israel

Shani Louk, tânăra răpită de Hamas și plimbată goală cu camioneta prin Gaza, este moartă. Familia ei a primit o scrisoare din Israel

Shani Louk, tânăra de 22 de ani răpită de Hamas în timpul atacului din 7 octombrie și al cărei trup aproape dezbrăcat a fost plimbat de teroriști într-o camionetă, este moartă, a transmis familia ei. 

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

Anunțul privind moartea tinerei a fost făcut de sora ei, pe Instagram, scrie The Jerusalem Post.

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

Circumstanțele exacte ale morții tinerei sunt încă neclare. De asemenea, nu este clar unde a fost găsit cadavrul ei, potrivit sursei citate.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

Membrii familiei tinerei sunt citați în presa israeliană spunând că au primit o scrisoare de la serviciul israelian de salvare Zaka în care se menționa că a fost găsit un os de la baza craniului, fără de care o persoană nu poate supraviețui, iar în urma analizelor ADN s-a stabilit că e vorba despre Shani.

Shani se afla alături de prietenul ei și alți prieteni și ar fi încercat să scape de militanții Hamas, însă s-au despărțit. Tânăra, născută în Germania, participa la festivalul Supernova din sudul Israelului când a avut loc atacul militanților Hamas. Sute de persoane au fost ucise, iar luptătorii Hamas au răpit alți oameni și i-au dus în Fâșia Gaza.

Imagini șocante cu trupul lui Shani Louk în spatele unei camionete pline de luptători Hamas, pe străzile din Gaza, au apărut pe internet și s-a presupus că tânara nu mai este în viață. Fața nu era vizibilă, însă familia a recunoscut trupul după păr și tatuaje. Tânăra era dezbrăcată, având doar lenjeria intimă, și stătea cu picioarele îndoite în unghiuri nefirești. Un bărbat o apuca de păr în timp ce altul o scuipa. Până acum, familia transmisese că are încredere că fata e în viață.  Într-un interviu acordat publicației germane Der Spiegel, familia spunea că a primit informații de la bancă potrivit cărora cardul de credit pe care îl avea Shani a fost folosit în Gaza. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191