„Shaorma”, moneda națională a României. Imbulzeală la „mocangeală”, in centrul Ploieştiului

„Shaorma”, moneda națională a României. Imbulzeală la „mocangeală”, in centrul Ploieştiului

Vazand imaginile din aceasta seara, de la inaugurarea fast-food-ului unui manelist din Ploiesti, putem spune cu mana pe inima ca pentru romanul de rand nu exista nimic pe lume mai presus de shaorma. Si daca e si „moca”, s-a incheiat orice negociere.

La 103 ani de la semnarea actului istoric, SMV Ploiesti a organizat Sarbatoarea Tratatului de la Trianon”, pe „Aleea Fauritorilor Romaniei Mari”

Va amintiti cozile de zeci de persoane care se formau la shaormeriile din municipiu, in timp ce protestele organizate impotriva unor indivizi reprobabili sau fapte grave abia adunau 10 insi. Ambele „evenimente”, organizate in aceeasi seara.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Sau, poate, tocmai aici a fost problema! Timing-ul prost. Daca dintre trupele rock, de pe vremuri, nimeni nu scotea album in anul in care avea Metallica lansare, asa ar trebui sa se tina cont si de promotiile la shaorma. Orice alt eveniment ar trebui reprogramat, altfel va fi considerat sortit esecului.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Imbulzeala pentru mancare gratis, din aceasta seara, de la shaormeria manelistului are mai multe „unghiuri” de judecata. Pe de o parte, vorbim despre statutul social cel putin modest al celor care au stat cu orele la coada. Pe de alta parte, e vorba despre genul muzical, chestiune care nu are neaparat legatura cu prima. Nu toti manelistii sunt saraci. Si nici invers. Dar maneaua, ca si shaorma, e un cult. Iar cand ele se intalnesc, se formeaza o energie noua, cum se „forma” Captain Planet cand se adunau laolalta elementele pamantului.

Si nu in ultimul rand, ar mai fi aspectul socializarii si solidaritatii, chestiuni care incep sa-si piarda conturul. Odata adunati cu totii la coada la shaorma gratis, se creeaza o conexiune anume, un soi de „fratie” de sange. Tot ce s-a „dezbinat si cucerit” de catre conducatorii tarii, s-a reunit miraculos la coada, la shaorma.

Politicienii au multe de invatat de la manelisti. Oamenii pot fi la fel de bine manipulati si daca sunt uniti.

Acest text este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

Sursa foto: observatorulph.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191