Shiloh Jolie-Pitt, schimbare radicală de look. Fiica Angelinei Jolie s-a tuns la zero

Shiloh Jolie-Pitt, schimbare radicală de look. Fiica Angelinei Jolie s-a tuns la zero

Shiloh Jolie-Pitt, fiica adolescentă a Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, a adus o schimbare dramatică aspectului său, alegând să se tundă complet.

Paznic de la Spitalul Municipal Câmpina, condamnat la inchisoare. Acesta a lovit un barbat venit sa isi viziteze ruda internata

Shiloh Jolie-Pitt, fiica în vârstă de 16 a Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, și-a schimbat look-ul și arată fabulos, ceea ce nu e de mirare, având în vedere moștenirea sa genetică. Adolescenta a fost fotografiată la piață, în Los Angeles, iar întreaga lume este uluită de cât de bine arată aceasta după ce s-a tuns complet.

Una dintre cele mai eficiente institutii de stat se „blindeaza”! ANPC isi mareste flota auto si se doteaza cu barca, pentru a ajunge la controale in Delta Dunarii

Tânăra a afișat întotdeauna o personalitate foarte independentă, iar recent a fost surprinsă conducând singură mașina, după ce a obținut permisul de conducere, și alergând prin oraș după felurite cumpărături. Pe parcursul copilăriei sale, aspectul său androgin a stârnit multe speculații și dezbateri.

Un băiețel din Ploiești are nevoie urgentă de ajutorul nostru! La doar 4 anişori, Andrei se luptă cu un cancer agresiv

Shiloh Jolie-Pitt este primul copil biologic al fostului cuplu de superstaruri, aflat acum în plin proces de custodie, în urma unor presupuse agresiuni la care Brad Pitt i-ar fi supus pe membrii familiei sale. Angelina Jolie și fostul său soț au trei copii adoptivi, Zahara, în vârstă de 18 ani, Maddox, de 21, și Pax, de 19, și alți doi copii biologici, gemenii Vivienne și Knox. Procesul de custodie care îi are în centru pe cei șase copii ai cuplului continuă încă din 2016, deși trei dintre ei sunt tehnic adulți în acest moment.

Shiloh Jolie-Pitt a fost văzută deseori în ultimul an în compania mamei sale, de care pare foarte apropiată. Cu puțin timp în urmă, cele două au fost fotografiate la o cafea cu tânărul actor Paul Mescal, cunoscut publicului pentru rolul din serialul-fenomen Normal People, dar și pentru rolul din Aftersun, care i-a adus prima nominalizare la premiile Oscar. Angelina Jolie și fiica ei au mers împreună și la spectacolul în care joacă actorul, Un tramvai numit dorință, iar întâlnirea dintre cei trei a fost prilej de speculații în presă.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191