Și-a făcut cărare tocmai din Suedia!

Și-a făcut cărare tocmai din Suedia!

Pugilistul David Iulian Ilie și-a făcut cărare tocmai din Suedia ca să câștige primul titlu în România! Sportivul secţiei de box a CSM Ploieşti a lovit letal toţi adversarii de la categoria „71 kg” la Cupa României la Box pentru Tineret şi s-a întors de la Brăila cu medalia de aur la gât! David este nimeni altul decât fiul fostului campion naţional de amatori şi campion intercontinental în versiunea IBF, Iulian „Cobra” Ilie.

Dacă taică-su a fost supranumit „Cobra”, băiatul său a fost poreclit ,,Șarpele cu clopoței” de maestrul emerit Titi Tudor. David a făcut spectacol în ringul brăilean de aceea a atras atenția celorlalți antrenori, dar și colectivului de la lotul național. Toți l-au întrebat pe maestrul Titi ,,Prosop” de unde l-a mai scos și pe acest copil. Copilul a fost crescut de familie în Suedia și după ce a devenit campion național în statul nordic s-a hotărât, împreună cu tatăl său, “să atace” și competițiile din România. David Iulian a urcat pe prima treaptă a podiumului de premiere după un parcurs cu patru victorii, toate obţinute fără emoţii.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

În finală, el a trecut la puncte de favoritul categoriei, Alexandru Cărare, campion naţional de juniori şi medaliat cu bronz la „europenele” de anul trecut, de la Montesilvano (Italia). David, care de-altfel este și un talentat fotbalist, a ştiut să-şi ţină adversarul la distanţă graţie alonjei superioare şi să lovească la momentul oportun. O astfel de lovitură, bine ţintită în bărbia lui Cărare, l-a determinat pe arbitru să-l numere pe acesta în prima repriză. Decizia a venit, până la urmă, la puncte, cu scorul de 4-1.

Aurul cucerit de Ilie nu este singurul obţinut de CSM Ploieşti la Cupa României. Un alt elev al lui Titi Tudor şi Adrian Pîrlogea, Daniel Gherghe, a reușit să obţină medalia de argint la categoria „60 kg” după un parcurs cu două victorii şi o înfrângere suferită în finală în faţa favoritului de la Potaissa Turda. Un alt boxer al clubului ploieștean, Cosmin Bănică, s-a oprit în sferturile de finală după ce a fost învins, la puncte, de reprezentantul Oradei. Sursa: csmploiesti.ro

SONDAJ Inscop/ Cu cine votează românii dacă mâine ar fi alegeri. PSD conduce detaşat

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191