Și-au câștigat locul în echipa Transilvaniei!

Și-au câștigat locul în echipa Transilvaniei!

Portarul Elena Coşerea-Pîtiu și extrema Daria Gheorghe, handbaliste junioare 3 la CSM Ploiești, și-au câștigat locul în echipa Transilvaniei! Adică au prins echipa turneului „Transylvania Winter Cup 2023” la care au participat împreună cu colegele lor. Repartizate în Grupa B, handbalistele CSM-ului au câştigat cele două partide din prima fază a competiţiei, 31-26 cu Chimia Râmnicu Vâlcea şi 30-22 cu ProSport Focşani, pentru ca, în semifinale, să treacă de CSM Galaţi după un meci decis numai după executarea loviturilor de departajare!

La 103 ani de la semnarea actului istoric, SMV Ploiesti a organizat Sarbatoarea Tratatului de la Trianon”, pe „Aleea Fauritorilor Romaniei Mari”

A fost 27-27 la finalul timpului regulamentar şi 29-28 pentru CSM Ploieşti după loviturile de la „7 metri”, portarul Elena Coşerea-Pîtiu reuşind să pareze trei dintre aruncările adversarelor! În finală, echipa antrenată de Geta Opincariu și Cristi Roșu a cedat cu 27-25 în faţa celor de la LPS Vaslui. Datorită evoluțiilor Elena Coşerea-Pîtiu a fost considerată „cel mai bun portar”, iar Daria Gheorghe, „cea mai bună extremă stângă”.

Lotul de jucătoare folosit în turneul de la Braşov a fost următorul: Elena Coşerea-Pîtiu, Carmen Toma (portari), Teodora Simion, Alexandra Florea, Sara Stroe, Bianca Nicolae, Ana Constantinescu, Daria Gheorghe, Delia Roşu, Diana Condeescu, Maria Ioniţă, Daria Radu, Cătălina Neacşu, Alexandra Niculae şi Daria Bucur (jucătoare de câmp). A fost ediția a 2-a a „Transylvania Winter Cup 2023”, competiţie la startul căreia s-au aflat 12 formaţii. Sursa:csmploiesti.ro

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191