Și bătuți și cu banii luați!

Și bătuți și cu banii luați!

Petrolul a pierdut la Rapid și a primit o amendă-record! Întrunită astăzi, 16 decembrie 2022, Comisia de Disciplină din cadrul FRF a luat hotărârea de a sancționa drastic incidentele de la ,,Primul Derbi”. Iată motivarea forului disciplinar: în temeiul art. 82.2 și 3.a și c, raportat la art. 83.2.d din RD, se sancționează clubul ACS Petrolul 52 cu penalitate sportivă de 22.500 lei, valoarea amenzi fiind atât de mare deoarece clubul ploieștean este recidivist în această privință. Aceași sancțiune a primit-o și clubul giuleștean în urma incidentelor de pe Arena Națională.

Mesaj din partea judecatorilor pentru „Portocala si Onea”: Magistrati cu un profil nesanatos

Petrolul încheie anul pe stadionul ,,Ilie Oană” și, în acest sens, pune la bătaie numeroase premii pentru suporterii care vor fi prezenți la ultimul meci al echipei. Astfel, cei care își vor cumpăra bilete la partida FC Petrolul – U Craiova 1948 de duminică, 18 decembrie, ora 14.30, dar și posesorii de abonamente emise de către club pentru întreg sezonul, vor fi înscriși automat la o tombolă având următoarele premii: 10 eșarfe, 10 fulare, 5 tricouri pentru adulți și 3 tricouri pentru copii.

Un băiețel de cinci ani din Ploieşti, diagnosticat cu leucemie, are șanse la viată dacă îi suntem alături

Câștigătorii vor fi selectați prin tragere la sorți și vor fi anunțați în pauza meciului, precum și pe canalele oficiale de Facebook și Instagram ale clubului. Cele 5 tricouri pentru adulți le vor fi oferite câștigătorilor pe loc, celelalte premii putând fi ridicate de la magazinul oficial al clubului, începând de luni, 19 decembrie, pe baza biletului sau abonamentului ce conțin datele câștigătoare (rând și loc). Este, astfel, absolut necesar să păstrați biletul de meci pentru revendicarea premiului!

Biletele pot fi procurate online de aici: https://www.entertix.ro/bilete/14253/fc-petrolul-fcu-craiova-18-decembrie-2022-stadion-ilie-oana-ploiesti-ploiesti.html sau de la casa de bilete a stadionului ”Ilie Oană” care va fi deschisă după următorul program:

OPC a amendat Ploiesti Shopping City, dupa ce ziarul nostru a publicat imagini cu mizeria de la fast-food-uri

Vineri, 16 decembrie: 10.00 – 17.00

Sâmbătă, 17 decembrie: 10.00 – 17.00

Duminică, 18 decembrie: 09.00 – 14.30

Prețurile biletelor sunt următoarele

– Peluze – 10 lei;

– Tribuna II – 30 lei;

– Tribuna I – 40 lei;

– Tribuna 0 – 50 lei;

– Loja – 250 lei

Sursa foto:fcpetrolul.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191