Sinucidere, in Ploiesti. Un barbat s-a aruncat de la etajul 7 al unui bloc de pe Aleea Iezerului

Sinucidere, in Ploiesti. Un barbat s-a aruncat de la etajul 7 al unui bloc de pe Aleea Iezerului

Tragedie in Ploiesti! Un barbat in varsta de 49 de ani a ales sa-si puna capat zilelor aruncandu-se de la etajul 7 al unui bloc situat pe Aleea Iezerului, din municipiu.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Barbatul nu a avut nicio sansa de supravietuire, impactul cu solul provocandu-i leziuni incompatibile cu viata.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Redam comunicatul Politiei:

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

„La data de 17 ianuarie a.c., în jurul orei 11:30, polițiștii din cadrul Secției nr.3 de Poliție Ploiești au fost sesizați despre faptul că un bărbat s-ar fi aruncat de la etajul 7 al unui bloc de pe strada Aleea Iezerului din municipiul Ploiești.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constat faptul că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 49 de ani, din municipiu, care a fost declarat decedat de personalul medical sosit la fața locului.

Din primele verificări efectuate de polițiști, nu rezultă indicii de săvârșire a vreunei infracțiuni cu intenție.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă.”

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191