SMV a obținut avizarea de la autoritățile din Napoli! Bustul lui Vlad Țepeş va ajunge în Complexul Monumental „Santa Maria la Nova”

SMV a obținut avizarea de la autoritățile din Napoli! Bustul lui Vlad Țepeş va ajunge în Complexul Monumental „Santa Maria la Nova”

Dupa o serie lunga de intalniri ale delegatiilor din Prahova si Napoli, care au avut loc atat in Ploiesti, cat si in orasul italian, SMV Ploiesti si autoritatile napoletane au incheiat cu succes acordul privind montarea bustului domnitorului Vlad Tepes in Complexul „Santa Maria la Nova” din Napoli.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

„A venit avizarea de la Napoli si il ducem la turnare. Bustul are o inaltime de 1,07 m si probabil 100 kg si urmeaza a fi amplasat la intrarea in Complexul de la Napoli, acolo unde sunt mormintele cavalerilor Ordinului Dragonului, printre care si cel atribuit lui Vlad Tepes.”, a confirmat Mircea Cosma, presedintele SMV Ploiesti.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Acesta a mai anuntat ca inaugurarea va avea loc la Napoli, pe 14 octombrie 2023, in prezenta delegatiilor prahovene si autoritatilor napoletane.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191