La 103 ani de la semnarea actului istoric, SMV Ploiesti a organizat Sarbatoarea Tratatului de la Trianon”, pe „Aleea Fauritorilor Romaniei Mari”

La 103 ani de la semnarea actului istoric, SMV Ploiesti a organizat Sarbatoarea Tratatului de la Trianon”, pe „Aleea Fauritorilor Romaniei Mari”

Astazi, 4 iunie 2023, se împlinesc 103 ani de la semnarea tratatului de la Trianon, care a consimţit la nivel juridic internaţional încheierea păcii puterilor aliate şi asociate cu Ungaria, la finele primului război mondial.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Prin acest Tratat internaţional s-a recunoscut ceea ce românii din Transilvania şi Banat hotărâseră la 1 decembrie 1918 la Alba Iulia, unirea cu ţara mamă.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Cu acest prilej, astazi, la ora 9, au inceput la Bucov, judetul Prahova, pe Aleea Fauritorilor Romaniei Mari, manifestarile dedicate aniversarii a 103 ani de la semnarea Tratatului de la Trianon intre reprezentantii guvernului Romaniei si ai guvernului Ungariei.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

„Prin Tratat s-a fixat granita dintre cele 2 state, granita recunoscuta prin acest Tratat International. Reamintim ca Armata Romana care a primit capitularea Ungariei la 4 August 1919 la Budapesta s-a retras pe aliniamentul actualei frontiere de stat incepand cu noiembrie 1919. Incepand cu 4 iunie 2020, Societatea cultural-istorica “Mihai Viteazul” din Ploiesti organizeaza in parcul “Constantin Stere” sarbatoarea Tratatului de la Trianon declarata ca atare prin legea256/2020.

Pe parcursul intregii zile de azi se vor depune flori si se vor organiza momente la cele 27 de busturi de pe Marea Alee a Fauritorilor Romaniei Mari.”, a spus Mircea Cosma, presedintele SMV Ploiesti.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191