SMV Ploiesti ne invita la film! „Egregora” (Maia Morgenstern) va rula vineri, la cinema AFI Ploiesti

SMV Ploiesti ne invita la film! „Egregora” (Maia Morgenstern) va rula vineri, la cinema AFI Ploiesti

Societatea Cultural-Istorica „Mihai Viteazul” Ploiesti, initiator al celui mai amplu program de recunoastere, conservare si promovare a valorilor culturale romanesti, invita publicul prahovean sa participe la ecranizarea „Egregora – Comoara Pierduta”, vineri, incepand cu ora 17, la cinema AFI Palace Ploiesti.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Filmul va rula si sambata, la Sala Tronului de la Manastirea Turnu, la ora 17:

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

„Ca un omagiu adus voievodului si localitatii in care a urcat pe tronul domniei a doua 1456-1462, Targsorul Vechi, episodul consacrat lui Vlad Tepes din serialul Egregora va rula si sambata la Sala Tronului de la Manastirea Turnu incepand cu ora 17. Producatorul, regizorul, scenaristul si actorul Andrei Chiriac, impreuna cu staretul manastirii, protosul Valentin, cu sprijinul consilierului local Eusebiu Istrate si a SMV Ploiesti vor fi gazdele celor 70 de invitati din comuna.”, a declarat Mircea Cosma, presedintele SMV Ploiesti.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

„Filmul 《Egregora. Comoara pierduta!》 va fi prezentat la Cinema AFI Ploiesti, 3 februarie 2023 / ora 17 si Sala Tronului aflata in incinta Manastirii Turnu, 4 februarie 2023 / ora 17.

Cele doua prezentari continua seria manifestarilor dedicate Domnitorului Vlad Tepes, demarate in anul 2021 cu ocazia implinirii a 590 de ani de la nasterea sa si a 565 de ani de la a doua urcare pe Tronul Tarii Romanesti in anul 1456 la Targsor, fost Scaun Domnesc in perioada medievala.

Proiectul ” Vlad Tepes, personalitate medievala europeana ” a fost initiat de Ing. Mircea Cosma – Presedinte SMV Ploiesti si Dr. Ing. Andrei Turcanu – Coordonatorul Programului Prahova Centenar, avand deviza: Un Principe care a construit Biserici si Manastiri nu poate fi vampir! „, a transmis Andrei Turcanu, membru SMV Ploiesti si coordonator al Comitetului „Prahova pentru Centenar”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191