SMV Ploiesti/ Pe urmele lui Mihai Viteazul prin Cetatile Aradene, la 423 ani de la eliberarea Transilvaniei de catre Mihai Viteazul dupa batalia de la Selimbar, 28 oct 1599. 

SMV Ploiesti/ Pe urmele lui Mihai Viteazul prin Cetatile Aradene, la 423 ani de la eliberarea Transilvaniei de catre Mihai Viteazul dupa batalia de la Selimbar, 28 oct 1599. 

Pe urmele lui Mihai Viteazul prin Cetatile Aradene, la 423 ani de la eliberarea Transilvaniei de catre Mihai Viteazul dupa batalia de la Selimbar, 28 oct 1599.

Ludovic Orban sare la gâtul lui Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova: “Nesimțire sfidătoare!”

La initiativa d-lui Turcanu Andrei, SMV Ploiesti a organizat prima etapa a programului Drumul Cetatilor Aradene in care Mihai Viteazul si capitanii sai au delimitat frontiera de vest cu pasalacurile turcesti de la Lipova, Timisoara si Oradea.

Ioana Neagu, umilita public de liberali acum 4 ani, s-a inscris in PNL inaintea alegerilor

Cele 4 cetati cuprinse in program, Lipova, Siria, Ineu si Dezna, au fost puse in valoare prin marcarea cu placa din piatra de vrata cu efigia din bronz a domnitorului Mihai Viteazul.

Primarul PNL „Tudorică”, de la Păuleşti, şi-a pus ginerele candidat la Primăria Blejoi, tot din partea PNL

Totodata, au fost donate 4 copii ale tabloului Irodiada-Masa Puternicilor Europei, care vor echipa salile de consiliu ale localitatilor mentionate.

Toate efigiile au fost montate in prezenta primarilor si a membrilor consiliilor locale.

Delegatia SMV Ploiesti a depus lumanari la Troita Cavalerului din Chisindia si a impodobit cu tricolor bustul lui Avram Iancu de la Tebea.

(…)”De atunci imperii sumbre nu pot sa ne infranga.”(…)

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191