SMV Ploiesti/ Pe urmele lui Mihai Viteazul prin Cetatile Aradene, la 423 ani de la eliberarea Transilvaniei de catre Mihai Viteazul dupa batalia de la Selimbar, 28 oct 1599. 

SMV Ploiesti/ Pe urmele lui Mihai Viteazul prin Cetatile Aradene, la 423 ani de la eliberarea Transilvaniei de catre Mihai Viteazul dupa batalia de la Selimbar, 28 oct 1599. 

Pe urmele lui Mihai Viteazul prin Cetatile Aradene, la 423 ani de la eliberarea Transilvaniei de catre Mihai Viteazul dupa batalia de la Selimbar, 28 oct 1599.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

La initiativa d-lui Turcanu Andrei, SMV Ploiesti a organizat prima etapa a programului Drumul Cetatilor Aradene in care Mihai Viteazul si capitanii sai au delimitat frontiera de vest cu pasalacurile turcesti de la Lipova, Timisoara si Oradea.

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

Cele 4 cetati cuprinse in program, Lipova, Siria, Ineu si Dezna, au fost puse in valoare prin marcarea cu placa din piatra de vrata cu efigia din bronz a domnitorului Mihai Viteazul.

Vai de amărâții de primari! Edilul Mircea Corbu (Buşteni) fură apă direct din rețeaua Hidro Prahova. Polițiştii au descins acasă la primar

Totodata, au fost donate 4 copii ale tabloului Irodiada-Masa Puternicilor Europei, care vor echipa salile de consiliu ale localitatilor mentionate.

Toate efigiile au fost montate in prezenta primarilor si a membrilor consiliilor locale.

Delegatia SMV Ploiesti a depus lumanari la Troita Cavalerului din Chisindia si a impodobit cu tricolor bustul lui Avram Iancu de la Tebea.

(…)”De atunci imperii sumbre nu pot sa ne infranga.”(…)