SMV Ploiesti/ Pe urmele lui Mihai Viteazul prin Cetatile Aradene, la 423 ani de la eliberarea Transilvaniei de catre Mihai Viteazul dupa batalia de la Selimbar, 28 oct 1599. 

SMV Ploiesti/ Pe urmele lui Mihai Viteazul prin Cetatile Aradene, la 423 ani de la eliberarea Transilvaniei de catre Mihai Viteazul dupa batalia de la Selimbar, 28 oct 1599. 

Pe urmele lui Mihai Viteazul prin Cetatile Aradene, la 423 ani de la eliberarea Transilvaniei de catre Mihai Viteazul dupa batalia de la Selimbar, 28 oct 1599.

Paznic de la Spitalul Municipal Câmpina, condamnat la inchisoare. Acesta a lovit un barbat venit sa isi viziteze ruda internata

La initiativa d-lui Turcanu Andrei, SMV Ploiesti a organizat prima etapa a programului Drumul Cetatilor Aradene in care Mihai Viteazul si capitanii sai au delimitat frontiera de vest cu pasalacurile turcesti de la Lipova, Timisoara si Oradea.

Una dintre cele mai eficiente institutii de stat se „blindeaza”! ANPC isi mareste flota auto si se doteaza cu barca, pentru a ajunge la controale in Delta Dunarii

Cele 4 cetati cuprinse in program, Lipova, Siria, Ineu si Dezna, au fost puse in valoare prin marcarea cu placa din piatra de vrata cu efigia din bronz a domnitorului Mihai Viteazul.

Un băiețel din Ploiești are nevoie urgentă de ajutorul nostru! La doar 4 anişori, Andrei se luptă cu un cancer agresiv

Totodata, au fost donate 4 copii ale tabloului Irodiada-Masa Puternicilor Europei, care vor echipa salile de consiliu ale localitatilor mentionate.

Toate efigiile au fost montate in prezenta primarilor si a membrilor consiliilor locale.

Delegatia SMV Ploiesti a depus lumanari la Troita Cavalerului din Chisindia si a impodobit cu tricolor bustul lui Avram Iancu de la Tebea.

(…)”De atunci imperii sumbre nu pot sa ne infranga.”(…)

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191