SMV Ploiesti pregăteşte o documentare amplă despre Vlad Țepeş. Lucrarea, o premieră națională, va fi tradusă în 5 limbi

SMV Ploiesti pregăteşte o documentare amplă despre Vlad Țepeş. Lucrarea, o premieră națională, va fi tradusă în 5 limbi

Societatea cultural-istorica „Mihai Viteazul” Ploiesti continua seria actiunilor dedicate figurilor marcante ale istoriei poporului roman, de data aceasta prin elaborarea unei lucrari de documentare despre domnitorul Vlad Tepes.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

„Dimensiunea europeana a lui Vlad Tepes” va fi tradusa in 5 limbi, la realizarea lucrarii contribuind profesori de istorie din judetul Prahova, cercetatori si pasionati din domeniu, la initiativa SMV Ploiesti.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

„SMV Ploiesti a initiat, cu sprijinul profesorilor de istorie din judet, o lucrare ampla cu titlul ”Dimensiunea Europeana a lui Vlad Tepes”.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

O prima harta, departe de a fi completa, cu locurile certificate cu documente, tablouri, monumente, scrieri descriptive despre marele voievod, Domn al Tarii Romanesti.

Aflata in curs de elaborare, lucrarea, prima de acest fel,va fi realizata in limbile romana, italiana, german, sarba si franceza.”, a transmis Mircea Cosma, presedintele Societatii Cultural-Istorice „Mihai Viteazul” Ploiesti.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191