Şoarece, filmat in cutiile cu produse de patiserie, la Lidl. OPC s-a autosesizat

Şoarece, filmat in cutiile cu produse de patiserie, la Lidl. OPC s-a autosesizat

Un video de câteva secunde surprinde un soarece în timp ce aleargă printre produsele de patiserie dintr-un supermarket. Scena ar fi fost surprinsă aseară, în Lidl Năsăud, iar filmulețul a ajuns în scurt timp pe rețelele de socializare, dar și la Protecția Consumatorului.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

„Fiica mea, împreună cu o colegă, au văzut șoarecele aseară, înainte de ora închiderii, la Lidl Năsăud. Aproape zilnic fac cumpărături acolo și chiar cumpăr foietaj. Noi vrem doar să nu se mai întâmple, pentru că nu e normal”, a precizat pentru Bistrițeanul.ro tatăl fetei care a filmat soarecele.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Imaginile au ajuns la OPC încă de aseară, iar șeful instituției spune că inspectorii instituției vor merge în control, mai ales că n-ar fi prima dată când în Lidl Năsăud s-ar găsi nereguli.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

„Am văzut și am primit video. Nu s-a făcut nicio sesizare oficială așa că ne vom autosesiza și vom merge în control acolo. Am înțeles că ar fi vorba de Lidl din Năsăud, iar acel Lidl a mai fost sancționat de noi când am făcut ultima acțiune. Dar cum spuneam, vom merge în control”, a declarat Stelian Dolha, șeful OJPC Bistrița-Năsăud, pentru Bistrițeanul.ro.

Video AICI

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191