Şoarece, filmat in cutiile cu produse de patiserie, la Lidl. OPC s-a autosesizat

Şoarece, filmat in cutiile cu produse de patiserie, la Lidl. OPC s-a autosesizat

Un video de câteva secunde surprinde un soarece în timp ce aleargă printre produsele de patiserie dintr-un supermarket. Scena ar fi fost surprinsă aseară, în Lidl Năsăud, iar filmulețul a ajuns în scurt timp pe rețelele de socializare, dar și la Protecția Consumatorului.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

„Fiica mea, împreună cu o colegă, au văzut șoarecele aseară, înainte de ora închiderii, la Lidl Năsăud. Aproape zilnic fac cumpărături acolo și chiar cumpăr foietaj. Noi vrem doar să nu se mai întâmple, pentru că nu e normal”, a precizat pentru Bistrițeanul.ro tatăl fetei care a filmat soarecele.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

Imaginile au ajuns la OPC încă de aseară, iar șeful instituției spune că inspectorii instituției vor merge în control, mai ales că n-ar fi prima dată când în Lidl Năsăud s-ar găsi nereguli.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

„Am văzut și am primit video. Nu s-a făcut nicio sesizare oficială așa că ne vom autosesiza și vom merge în control acolo. Am înțeles că ar fi vorba de Lidl din Năsăud, iar acel Lidl a mai fost sancționat de noi când am făcut ultima acțiune. Dar cum spuneam, vom merge în control”, a declarat Stelian Dolha, șeful OJPC Bistrița-Năsăud, pentru Bistrițeanul.ro.

Video AICI

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191