Şoarece, filmat in cutiile cu produse de patiserie, la Lidl. OPC s-a autosesizat

Şoarece, filmat in cutiile cu produse de patiserie, la Lidl. OPC s-a autosesizat

Un video de câteva secunde surprinde un soarece în timp ce aleargă printre produsele de patiserie dintr-un supermarket. Scena ar fi fost surprinsă aseară, în Lidl Năsăud, iar filmulețul a ajuns în scurt timp pe rețelele de socializare, dar și la Protecția Consumatorului.

Activitatea Lukoil Ploiesti, in pericol, din cauza embargoului UE asupra titeiului rusesc?

„Fiica mea, împreună cu o colegă, au văzut șoarecele aseară, înainte de ora închiderii, la Lidl Năsăud. Aproape zilnic fac cumpărături acolo și chiar cumpăr foietaj. Noi vrem doar să nu se mai întâmple, pentru că nu e normal”, a precizat pentru Bistrițeanul.ro tatăl fetei care a filmat soarecele.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

Imaginile au ajuns la OPC încă de aseară, iar șeful instituției spune că inspectorii instituției vor merge în control, mai ales că n-ar fi prima dată când în Lidl Năsăud s-ar găsi nereguli.

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

„Am văzut și am primit video. Nu s-a făcut nicio sesizare oficială așa că ne vom autosesiza și vom merge în control acolo. Am înțeles că ar fi vorba de Lidl din Năsăud, iar acel Lidl a mai fost sancționat de noi când am făcut ultima acțiune. Dar cum spuneam, vom merge în control”, a declarat Stelian Dolha, șeful OJPC Bistrița-Năsăud, pentru Bistrițeanul.ro.

Video AICI