Șocant! Care au fost primele cuvinte pe care Loredana i le-a spus mamei sale, după crimă: „Nu e o drogată”

Șocant! Care au fost primele cuvinte pe care Loredana i le-a spus mamei sale, după crimă: „Nu e o drogată”

Mamei fetei de 18 ani, care și-a ucis cu sânge rece cea mai bună prietenă, a vizitat-o pentru prima dată pe Loredana, de la comiterea crimei.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Femeia a dezvăluit că Loredana a izbucnit în plâns în momentul în care ea a intrat în camera de vizită și i-a cerut să o ierte, scrie a3.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Reporter: Când ați intrat prima dată, ce v-a spus?

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Mama Loredanei: A început să plângă. Regrete, regrete, regrete, să o

Reporter: Și-a dat seama ce face?

Mama Loredanei: Nu! Eu o ştiu cuminte, nu drogată. A fost educată, nu am învățat-o de rău niciodată…

La rândul său, și bunicul Loredanei spune că este șocat de faptele nepoatei sale: „Satul întreg a rămas uimit de așa ceva! Două fete cuminți, să auzi că s-a întâmplat așa Era cuminte fata, era cuminte, dar nu ”, spune acesta.

Între timp, în satul Buda din Vaslui, rudele, familia și prietenii au participat miercuri, la priveghiul Alinei. Cu ochii în lacrimi, aceștia au spus că tânăra nu merita această soartă.

Astăzi, la ora 10, a avut loc ceremonia de înhumare a fetei.

Potrivit procurorilor, Alina a murit înjunghiată în ceafă, în zona cervicală. Acest lucru a povestit și criminala în fața anchetatorilor.

„Am mai avut niște discuții contradictorii cu Alina, legate de plecarea ei acasă, întrucât știam că vrea să plece din hotel”, a declarat Loredana, la audieri, potrivit judecătoriei Tribunalului din Constanța.

Loredana a continuat: „Într-un moment de furie, întrucât Alina îmi răspundea evaziv, am început să tremur.

Inițial, am ezitat, însă după aceea am înjunghiat-o. Menționez că Alina nu dormea, însă stătea cu ochii închiși și fața la perete. Nu am vrut să o omor, însă am avut un moment în care m-am pierdut cu firea”, a mai spus Loredana.

Între timp, au apărut și noi informații conform cărora, cu câteva zile înainte de crimă, cele două prietene le-au cerut șefilor de la hotelul la care lucrau pe litoral să le mute în camere diferite, însă aceștia au tot amânat momentul, mai scrie sursa citată. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191