Şocant! Mama unui detinut inchis la Penitenciarul Ploiesti si-a dat foc in fata inchisorii. Un reporter si o ruda a femeii au reusit sa o salveze

Şocant! Mama unui detinut inchis la Penitenciarul Ploiesti si-a dat foc in fata inchisorii. Un reporter si o ruda a femeii au reusit sa o salveze

O femeie suparata ca fiul sau nu primeste tratament medical in peniteciar si-a dat foc in fata inchisorii din Ploiesti.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

Femeia, mama unui detinut transferat de la Margineni, a reclamat ca personalul medical „face ura de rasa” si nu ia in serios problemele de sanatate ale fiului sau.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

Insotita de o alta ruda, femeia a adus cu ea o sticla de spirt, amenintand ca isi va da foc daca baiatul nu va fi consultat de medici si pus sub tratament.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

Cand a vazut ca protestul sau nu este luat in serios, femeia si-a turnat pe haine acool medicinal si s-a autoincendiat, insa a fost salvata de un reporter de la Observatorul Prahovean si de ruda care o insotea pe femeie.

La fata locului s-au deplasat si echipaje de Politie si medici SMURD.

Fiul femeii, un tanar in varsta de 29 de ani, a fost primit ulterior in consult medical la cabinetul penitenciarului, iar mamei i s-a recomandat sa se programeze in audienta la conducerea inchisorii pentru a afla detalii despre starea de sanatate a fiului sau.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191