Şocant! Mama unui detinut inchis la Penitenciarul Ploiesti si-a dat foc in fata inchisorii. Un reporter si o ruda a femeii au reusit sa o salveze

Şocant! Mama unui detinut inchis la Penitenciarul Ploiesti si-a dat foc in fata inchisorii. Un reporter si o ruda a femeii au reusit sa o salveze

O femeie suparata ca fiul sau nu primeste tratament medical in peniteciar si-a dat foc in fata inchisorii din Ploiesti.

Activitatea Lukoil Ploiesti, in pericol, din cauza embargoului UE asupra titeiului rusesc?

Femeia, mama unui detinut transferat de la Margineni, a reclamat ca personalul medical „face ura de rasa” si nu ia in serios problemele de sanatate ale fiului sau.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

Insotita de o alta ruda, femeia a adus cu ea o sticla de spirt, amenintand ca isi va da foc daca baiatul nu va fi consultat de medici si pus sub tratament.

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

Cand a vazut ca protestul sau nu este luat in serios, femeia si-a turnat pe haine acool medicinal si s-a autoincendiat, insa a fost salvata de un reporter de la Observatorul Prahovean si de ruda care o insotea pe femeie.

La fata locului s-au deplasat si echipaje de Politie si medici SMURD.

Fiul femeii, un tanar in varsta de 29 de ani, a fost primit ulterior in consult medical la cabinetul penitenciarului, iar mamei i s-a recomandat sa se programeze in audienta la conducerea inchisorii pentru a afla detalii despre starea de sanatate a fiului sau.