Șofer, prins de polițiști cu friptura pe scaunul din dreapta și o sticlă de bere lângă schimbător

Șofer, prins de polițiști cu friptura pe scaunul din dreapta și o sticlă de bere lângă schimbător

Un bărbat de 48 de ani și-a asigurat „din plin” atenția unui echipaj de poliție din Dolj. Oprit de oamenii legii, șoferul a fost rugat în primul rând, de către o polițistă, să dea muzica mai încet, ca să se poată purta un dialog. Mare le-a fost, fără prea mari dubii, surpriza polițiștilor să vadă că bărbatul, deși se afla la volan, era cât se poate de pregătit pentru o petrecere. Nu de alta, dar avea nu doar muzică în boxe, ci și, pe scaunul din dreapta, o bucată de friptură, iar în suportul de lângă schimbătorul de viteze o sticlă de bere.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Imaginile cu momentul în care polițista i se adresează șoferului, rugându-l să dea muzica mai încet – înainte ca acesta să aleagă să oprească ritmurile care duduiau în boxe – au fost publicate recent de Sindicatul Europol, pe pagina de Facebook.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

„Le-a atras atenția un autoturism care circula haotic pe un drum județean”

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Cu tot cu câteva explicații despre situație și despre motivul care i-a făcut pe polițiștii doljeni să-l „tragă pe dreapta” pe acest conducător auto. „O friptură pe scaunul din dreapta, sticla de bere în suport, țigara aprinsă în mâna dreaptă, muzica lăutărească la maximum iar cu mâna stânga învârtea de volan.

Nu este vreo poveste gogonată, ci un scenariu întâlnit de colegii noștri de la Secția 7 Plenița din Dolj. Mai exact, este vorba despre un bărbat de 48 ani care, cel mai probabil a vrut să fie alături de polițiști, să sărbătorească și el Ziua Poliției Române.

Colegilor noștri, Nicușor și Ruxandra, le-a atras atenția un autoturism care circula haotic pe un drum județean. După ce au procedat la oprirea șoferului, au avut surpriza să constate că bărbatul aflat la volan dădea o “petrecere” privată, cu friptură, bere și muzică”, a transmis sursa citată, într-o postare făcută duminică seară, la o zi după ce a fost celebrată Ziua Poliției Române, care se marchează, an de an, pe 25 martie.

Ce au mai constatat polițiștii și ce măsură s-a luat în cazul șoferului

„Dați muzica mai încet, vă rog frumos!” – poate fi auzită polițista care i se adresează șoferului oprit, înainte de a se prezenta și de a-i cere conducătorului documentele la control. Din câte se poate observa din filmare, bărbatul nu scoate niciun cuvânt, având în mână telefonul.

Episodul nu a rămas fără urmări, în cazul șoferului. „Dincolo de ridicolul situației, colegii noștri au constatat că bărbatul nu avea dreptul de a conduce pe drumurile publice și avea o concentrație de 1,53 mg alcool pur în aerul expirat.

Acest inconștient putea să genereze o tragedie pe drumul public, mai ales că circula ziua în amiaza mare când nivelul traficului auto și pietonal era ridicat. Felicitări pe această cale lui Nicușor și Ruxandrei pentru flerul de care au dat dovadă, dar și pentru faptul că l-au condus direct în arest pe șoferul de ocazie, fiind emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore”, scriu reprezentanții Sindicatului Europol.

Video AICI

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191