Șoigu: Armata rusă consumă în Ucraina 15.000 de tone de muniții și combustibil pe zi. „Spălăm 350 de tone de haine zilnic”

Șoigu: Armata rusă consumă în Ucraina 15.000 de tone de muniții și combustibil pe zi. „Spălăm 350 de tone de haine zilnic”

Armata rusă consumă zilnic între – de tone de muniție și combustibil în războiul din Ucraina, a declarat ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, informează agenția Tass.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

„Furnizăm de tone de apă potabilă trupelor în fiecare zi. Spălăm 350 de tone de haine zilnic”, a spus Șoigu într-o declarație făcută luni în Consiliul Federației Ruse, camera superioară a parlamentului rus.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Conform locotenent-colonelului în rezervă Maciej Korowaj, expert militar care s-a specializat în studierea și analiza tacticilor armatei ruse în Ucraina, muniția reprezintă 70% din cele 10-15 mii de tone furnizate zilnic.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

„Aceste cifre (prezentate de Șoigu) reprezintă doar 50% din necesarul zilnic al întregului grup de armate”, a apreciat expertul militar.

„Conform calculelor mele, rușii primescu cu 20% mai puțină muniție decât au nevoie”, a precizat ofițerul în rezervă al armatei poloneze.

Rusia concentrează în prezent peste de soldaţi pe teritoriul ucrainean ocupat, ceea ce îi permite să desfăşoare simultan operaţiuni militare de anvergură pe mai multe secţiuni ale frontului, a declarat la postul Kiev TV un reprezentant al serviciului militar de informaţii ucrainean, Andri Iusov.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191