Șoimii au doborât pumele!

Șoimii au doborât pumele!

“Șoimii verzi” au doborât „pumele albastre” și au uluit lumea fotbalului! Fotbaliștii Arabiei Saudite, porecliți “șoimii”, au învins “pumele” Argentinei, realizând una dintre cele mai mari surprize la un Campionat Mondial. Argentinienii au deschis scorul în minutul 10, prin Leo Messi, din penalty, și păreau să facă scor așa cum și Anglia a făcut-o cu Iran. Numai că fotbaliștii saudiții au reușit să întoarcă scorul, în repriza secundă, în doar în cinci minute!

Primaria Albesti Paleologu, amendata de Garda de Mediu Prahova! Tone de deseuri, descoperite in Cricovul Sarat

În minutul 48, atacantul Saleh Al-Shehri a reușit golul egalizator, iar în minutul 53, Al Dawsari a dus țara sa în avantaj. Unul care a ținut pănă la ultimul fluier al arbitrului sloven Slavko Vincic, cel care a mai acordat încă 12 minute de prelungiri având în vedere evenimentele desfășurate de-a lungul partidei. Se poate spune că Argentina a avut și ghinion având în vedere cele 3 goluri, unul Messi și două Martinez, anulate în prima repriză, toate pe motiv de ofsaid .

Activitatea Lukoil Ploiesti, in pericol, din cauza embargoului UE asupra titeiului rusesc?

Mega-surpriza s-a produs în condițiile în care Argentina este favorită la titlul mondial, este dublă-campioană mondială, în timp ce Arabia Saudită nu a trecut niciodată de faza optimilor, unde a ajuns în 1994. În cadrul Cupei Mondiale din Qatar se vor mai disputa, astăzi, trei meciuri. De la ora 15.00, Danemarca-Tunisia, meci din Grupa D, de la ora 18.00, Mexic-Polonia, în Grupa C, iar de la ora 21.00, Franța, fără Benzema, va juca cu Australia, într-un meci ce face parte din Grupa D. Sursa foto:gsp.ro

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței