SONDAJ/ Sunteți de acord cu decizia Şcolii „Sf. Vasile” Ploieşti de reintroducere a uniformei pentru elevi?

SONDAJ/ Sunteți de acord cu decizia Şcolii „Sf. Vasile” Ploieşti de reintroducere a uniformei pentru elevi?

Decizia conducerii Scolii Sf. Vasile Ploiesti care prevede reintroducerea uniformei scolare a nascut dezbateri aprinse in randul parintilor si nu numai.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

In timp ce o categorie sustine ca masura este una excelenta, normala si care ar duce la eliminarea diferentelor de statut social afisat prin vestimentatie, de cealalta parte sunt parinti care se simt jigniti de o astfel de decizie.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Printre aspectele pozitive ale reintroducerii uniformei scolare se numara cel legat de o anumita conduita si disciplina, crearea unui cadru mai riguros, specific scolii si eliminarea posbilitatii ca unii elevi sa fie marginalizati din cauza vestimentatiei „modeste”. Chiar daca o parte dintre aceste aspecte tin de educatia facuta acasa, astfel de masuri pot fi considerate complementare si de ajutor in situatia in care parintele nu reuseste sa „predea” copilului, acasa, lectia despre cum sa nu facem parada modei si sa nu batjocorim alti copii.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Va invitam sa ne scrieti intr-un comentariu parerea dumneavoastra referitor la acest subiect.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191