Șoșoacă și Simion s-au încăierat la votul pentru Buget. „Te-am băgat în Parlament!”. „Ia uite, fătălăul, cum e apărat de bărbați!”

Șoșoacă și Simion s-au încăierat la votul pentru Buget. „Te-am băgat în Parlament!”. „Ia uite, fătălăul, cum e apărat de bărbați!”

Senatoarea Diana Șoșoacă și liderul AUR George Simion s-au confruntat marți în ședința dedicată dezbaterii bugetului pentru 2024, înaintea votului final care este programat să aibă loc miercuri. Șoșoacă i-a adresat injurii și acuzații lui Simion și a încercat să-i rupă afișul pe care îl ținea în mână la tribuna Parlamentului. În cele din urmă Simion i-a lovit telefonul senatoarei, pe care îl folosea să filmeze. El a ținut să-i amintească lui Șoșoacă, printre altele, faptul că a „băgat-o” în Parlament iar ea a spus că liderul AUR este „apărat de bărbați”, referindu-se la colegii care se aflau în jurul lui. 

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

În timp ce George Simion și colegii săi de partid țineau afișe la tribuna Parlamentului, Diana Șoșoacă îi striga în față și îi lovea afișul: „Ești grobian, ești violent, în sfârșit a văzut lumea ce ești! Rușine să-ți fie, grobianule! PSD-ist bou! Ăsta ești! Un trădător de neam și țară, care te-ai îngenuncheat efectiv în fața globaliștilor. Te-ai dus la Ambasada Israelului să ceri (neinteligibil). Nu ești, mă, în stare de într-o femeie (…) Ia uite, fătălăul, cum e apărat de bărbați!”.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Diana Șoșoacă: „Te duci și pupi mâna Vaticanului?! Pupi mâna Papei?! Hai, marș de aici! Te faci că dai în mine? Zât! Nu te-ai întâlnit cu mine, la Viena, mă?!”.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

George Simion îi răspunde: „Pleacă de aici, Șoșoaco!”.

Diana Șoșoacă: „Pleacă de aici, dar a fost bine să plătești articole în ziar, nu? Nu te-ai întâlnit cu mine? Ce faci mă? Dai în mine?! Nu ți-e rușine? Că erai un nimeni. Ce-ai făcut la viața ta? Te-ai dus și ai vândut poporul român pentru funcții? I-ai pupat poala Papei, care a vaccinat obligatoriu oamenii?”.

Liderul AUR îi lovește apoi telefonul din mână.

Diana Șoșoacă a încercat să îl filmeze foarte de aproape de George Simion, iar membrii AUR au făcut scut în jurul liderului de partid.

Alfred Simonis, președintele Camerei le-a cerut membrilor AUR și Dianei Șoșoacă să meargă înapoi la locurile lor, dar aceștia au refuzat.

Și Diana Șoșoacă, și George Simion au transmis live cu telefonul întregul scandal.

Simion a ținut să-i amintească lui Șoșoacă, printre altele, faptul că a băgat-o în Parlament și i-a lovit telefonul, moment în care senatoarea i-a replicat că este „un nimeni”.

Ema Stoica, jurnalist Digi24: Un circ cu care ne-au obișnuit în ultimii patru ani partidele intrate recent în Parlament. Scandalul este între Diana Șoșoacă, fostă membră AUR și George Simion, liderul acestei formațiuni politice.

Cei doi s-au certat la pupitrul Parlamentului, au fost mai multe schimburi de replici care nu pot reproduse la televizor – injurii adresate și de o parte și de cealaltă.

La un moment dat, George Simion s-a enervat și a lovit telefonul Dianei Șoșoacă, în contextul în care senatoarea insista să îl filmeze de cât mai aproape, am văzut și un scut format de către membrii AUR în jurul lui Simion, timp în care Diana Șoșoacă îi numea pe aceștia „fătălăi”.

A fost o răfuială, pe care Diana Șoșoacă o are constant în ultima vreme cu George Simion, o răfuială care s-a petrecut în plenul Parlamentului. 

Parlamentarii AUR au protestat, marţi seară, în Parlament, cerând oprirea „batjocurii” şi acordarea banilor promişi profesorilor. Liderul AUR, George Simion o acuză pe Diana Şoşoacă că a făcut scandal, la cererea PSD. Diana Şoşoacă îl acuză că a lovit-o. Premierul MArcel Ciolacu a afirmat că aşa se face politică dacă nu ai argumente.

„Opriţi batjocura”, „PSD şi PNL monopol pe Parlament”, „Fără sinecuri în funcţii publice”, „Opriţi hoţia ASF”, sunt câteva dintre afişele parlamentarilor AUR.

Liderul formaţiunii, George Simion, a avut un schimb dur de replici cu Diana Şoşoacă pe care o acuză că face scandal la solicitarea PSD şi că a rupt o pancartă. 

„Când daţi banii la profesori, domnul Ciolacu?! De ce aţi pus-o pe Şoşoacă să facă circ? Asta e bătaia de joc a lui Marcel Ciolacu şi a Dianei Şoşoacă. O să blocăm în continuare tribuna Parlamentului, până decide Marcel Ciolacu să dea banii profesrilor”, a afirmat George Simion.

Diana Şoşoacă îl acuză că a lovit-o şi acuză că va depune plângere penală.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191