Sote de ciuperci pleurotus – Rețeta simplă și savuroasă

Sote de ciuperci pleurotus – Rețeta simplă și savuroasă

INGREDIENTE
Ingrediente Sote de ciuperci pleurotus – Rețeta simplă și savuroasă
500 g ciuperci pleurotus
5 linguri ulei de măsline
200 ml vin alb sau rose
2-3 căței de usturoi
un cub mic de unt
pătrunjel verde
cimbru
sare și piper

EVENIMENT/ Peste 300 de bicicliști au pedalat pe noua Centură ocolitoare a orașului Mizil, alături de președintele CJ Prahova, Virgil Nanu

Portii: 2 Timp de preparare: sub 30 minute

Virgil Nanu: „Pas cu pas, promisiunile devin realitate” – Președintele CJ Prahova, la inaugurarea Lotului 2 al autostrăzii Ploiești–Buzău

MOD DE PREPARARE RETETA Sote de ciuperci pleurotus – Rețeta simplă și savuroasă:
Cum se prepara acest Sote de ciuperci pleurotus – Rețeta simplă și savuroasă:

VIDEO: Spitalul Județean Ploiești e pe mâini bune! Interviu cu chirurgul Sebastian Toma, managerul celui mai mare spital din Prahova

Taie ciupercile în bucăți potrivite.

Într-o tigaie, pune la încins uleiul de măsline și rumenește ciupercile la foc iute. Adaugă și untul.

Toacă mărunt usturoiul și adaugă-l peste ciuperci. Condimentează cu sare, piper și cimbru. Amestecă ușor și stinge totul cu vin. Lasă la gătit până se evaporă alcoolul și scade puțin sosul format în tigaie.

Oprește focul și presară pătrunjel verde tocat mărunt.

Savurează mâncarea caldă așa simplă sau alături de ce îți place ție.

 

 

 

sursa: www.bucataras.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0734.908.468