Soțul Gabrielei Cristea, în lacrimi! Tavi Clonda nu s-a mai putut abține și a început să plângă: „A plecat”

Soțul Gabrielei Cristea, în lacrimi! Tavi Clonda nu s-a mai putut abține și a început să plângă: „A plecat”

Soțul Gabrielei Cristea, Tavi Clonda, și-a îngrijorat urmăritorii de pe Instagram, după ce a postat un videoclip în care vorbește, cu inima frântă, despre o despărțire, iar apoi izbucnește în lacrimi. „Da, și acum mă duc pe jos până acasă să reflectez”, a spus acesta, evident afectat de situație. În cele din urmă, fanii artistului au fost surprinși de motivul pentru care acesta era atât de nostalgic.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Să spunem că urmăritorii paginii de Instagram a artistului Tavi Clonda au trecut prin momente grele ar subestima situația. Acesta a postat pe pagina sa personală un videoclip în care vorbește despre o despărțire, fiind vizibil pentru oricine că artistul a rămas afectat profund de cele întâmplate. Iar atunci când fanii acestuia l-au văzut cu lacrimi în ochi, s-au temut de posibilele vești proaste pe care le avea idolul lor. Însă, în cele din urmă, motivul nostalgiei lui Tavi Clonda a fost unul surprinzător.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Mai precis, soțul Gabrielei Cristea tocmai s-a despărțit de iubita sa mașină, pe care a vândut-o. „Uitați-vă, pielea de găină! Le-am dat-o. Zici că sunt copil din ăla. Uite-i acolo, le-am făcut poze, să le trimit. Da, și acum mă duc pe jos până acasă să reflectez. Mă bucur, sunt lacrimi de bucurie și de nostalgie”, a spus acesta, pe contul său de Instagram.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

„Dar măcar știu că am dat-o exact cum mi-am dorit. Cu energie bună, unor oameni frumoși. Și sper să aibă noroc și să avem cu toții noroc să ne iubim familiile”, a mai adăugat artistul, care a dorit să vadă și partea bună a lucrurilor.

Desigur, fanii săi de pe Instagram au răsuflat ușurați când au auzit că despărțirea în cauză era de mașina sa, temându-se că este vorba despre ceva mai grav. Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din țara noastră, iar fanii acestora nu ratează nicio postare a celor 2, pe rețelele de socializare.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191