Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Interviu exclusiv cu Titi Tudor „Prosop”: „Copii, aveți grijă la anturaj!”

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Interviu exclusiv cu Titi Tudor „Prosop”: „Copii, aveți grijă la anturaj!”

Phonline.ro a realizat un interviu in exclusivitate cu singurul antrenor sportiv din Romania care si-a lasat o parte din inima pe ringul de box.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Titi Tudor „Prosop”, cel care iubeste atat de mult copiii pe care ii antreneaza incat nedreptatile din sport i-au provocat mai multe infarcte, cel care, in continuare, lupta cu toata forta pentru a-i vedea campioni si „pe picioarele lor”, a acceptat invitatia noastra de a se alatura campaniei „Spune NU drogurilor, cat inca mai poti!”.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Va invitam sa urmariti interviul realizat de reporterul nostru Denisa Toba, „acasa” la Titi Prosop, in ringul de box:

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Campanie sprijinita de Prefectura Prahova, Primaria Ploiesti, Agentia Nationala Natidrog, Crucea Rosie. Partener media, Romania TV.

 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191