„Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!”/ O campanie de informare inițiată de Phonline.ro, alături de RTV, Crucea Roşie, Agenția Natională Antidrog, Prefectura Prahova

„Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!”/ O campanie de informare inițiată de Phonline.ro, alături de RTV, Crucea Roşie, Agenția Natională Antidrog, Prefectura Prahova

Redactia ziarului Phonline.ro va demara, incepand din luna septembrie 2023, campania locala „Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!”.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Scopul campaniei este acela de a mobiliza toate institutiile cu rol in gestionarea acestui fenomen, dar si sprijinirea familiilor si victimelor traficului de droguri.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Prin campania de constientizare „Spune NU drogurilor, cât încă mai poti!”, vom pune la dispozitia prahovenilor informatii documentate despre:

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

-Consecintele consumului de droguri

-Categoriile de risc

-Metode de preventie

-Surse de informare

-Modalitati de sprijin fizic si emotional

In plus, campania „Spune NU drogurilor, cat inca mai poti!” este prima actiune de acest fel care beneficiaza de sprijinul tuturor institutiilor abilitate.

In acest demers ni s-au alaturat cele mai importante institutii cu rol de control, preventie si recuperare!

Partenerii nostri sunt Primaria Ploiesti, Prefectura Prahova, Agentia Nationala Antidrog, Inspectoratul Scolar Prahova si Crucea Rosie, partener media Romania TV.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191