„Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!”/ O campanie de informare inițiată de Phonline.ro, alături de RTV, Crucea Roşie, Agenția Natională Antidrog, Prefectura Prahova

„Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!”/ O campanie de informare inițiată de Phonline.ro, alături de RTV, Crucea Roşie, Agenția Natională Antidrog, Prefectura Prahova

Redactia ziarului Phonline.ro va demara, incepand din luna septembrie 2023, campania locala „Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!”.

Ludovic Orban sare la gâtul lui Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova: “Nesimțire sfidătoare!”

Scopul campaniei este acela de a mobiliza toate institutiile cu rol in gestionarea acestui fenomen, dar si sprijinirea familiilor si victimelor traficului de droguri.

Ioana Neagu, umilita public de liberali acum 4 ani, s-a inscris in PNL inaintea alegerilor

Prin campania de constientizare „Spune NU drogurilor, cât încă mai poti!”, vom pune la dispozitia prahovenilor informatii documentate despre:

Primarul PNL „Tudorică”, de la Păuleşti, şi-a pus ginerele candidat la Primăria Blejoi, tot din partea PNL

-Consecintele consumului de droguri

-Categoriile de risc

-Metode de preventie

-Surse de informare

-Modalitati de sprijin fizic si emotional

In plus, campania „Spune NU drogurilor, cat inca mai poti!” este prima actiune de acest fel care beneficiaza de sprijinul tuturor institutiilor abilitate.

In acest demers ni s-au alaturat cele mai importante institutii cu rol de control, preventie si recuperare!

Partenerii nostri sunt Primaria Ploiesti, Prefectura Prahova, Agentia Nationala Antidrog, Inspectoratul Scolar Prahova si Crucea Rosie, partener media Romania TV.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191