Stângă își dorește să debuteze “cu dreptul”!

Stângă își dorește să debuteze “cu dreptul”!

Petrolul Ploiești a ajuns să înceapă cea mai importantă parte a sezonului cu un interimar pe banca tehnică. După îndepărtarea lui Florin Pîrvu echipa s-a antrenat sub îndrumarea lui Florin Stângă ajutat de Laurențiu Marinescu și Cătălin Grigore. Stângă nu este la prima experiență ca principal la prima ligă, a mai avut câteva meciuri la Clinceni acum șapte ani, însă de data aceasta se ocupă de un lot mult mai valoros.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Florin Stângă:,,Nivelul este unul mai bun și calitatea jucătorilor este mai ridicată față de prima experiență pe care am avut-o. Ne așteaptă un meci foarte dificil, pentru că vom întâlni o echipă foarte bună, care are în componență jucători cu o tehnică superioară, dar ne-am pregătit bine și sunt convins că vom face un joc bun.”

Interimarul Stângă are parte de un debut infernal în condițiile în care nu se poate baza pe trei dintre titularii echipei, Bart Meijers, Marian Huja și Gicu Grozav, suspendați. „Venim după o perioadă grea, au fost și schimbări, și frământări, avem și câteva absențe, dar cred cu tărie că putem face față. Împreună trebuie să trecem peste toate, am încredere în toți jucătorii și sunt convins că vom face o treabă bună”, a mai declarat antrenorul de 45 de ani.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Petrolul- 1948 Craiova va începe la ora 20.30, biletele putând fi procurate atât online, de pe www.iabilet.ro, cât și de la casa stadionului „Ilie Oană” până la ora 21.15. Partida va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Radu Petrescu (București) – Mircea Grigoriu (București) și Vladimir Urzică (Piatra Neamț). Arbitru de rezervă: Andrei Antonie (București). Arbitru VAR: Bogdan Dumitrache (București). Arbitru AVAR: Cristina Trandafir (București). Observatori: Teodora Albon (Cluj) și Ion Mărginean (Alba Iulia).

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191