Stapanul Amstaff-ului care a omorat un maidanez, in Fulga, a fost calcat de politisti. Ce au mai gasit oamenii legii acasa la barbat

Stapanul Amstaff-ului care a omorat un maidanez, in Fulga, a fost calcat de politisti. Ce au mai gasit oamenii legii acasa la barbat

La data de 4 ianuarie a.c., în jurul orei 16.00, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Ciorani au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că pe malul unei bălți din comuna Fulga, un câine periculos ar fi atacat un câine fără stăpân, din rasă comună.

Ludovic Orban sare la gâtul lui Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova: “Nesimțire sfidătoare!”

 

Ioana Neagu, umilita public de liberali acum 4 ani, s-a inscris in PNL inaintea alegerilor

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, constatând faptul că aspectele sesizate se confirmă, în urma atacului câinele maidanez decedând.

Primarul PNL „Tudorică”, de la Păuleşti, şi-a pus ginerele candidat la Primăria Blejoi, tot din partea PNL

 

Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 44 de ani ar fi scăpat câinele din curte, moment în care acesta a atacat un alt câine care se afla pe malul bălții.

 

Conform carnetului de sănătate prezentat de stăpân, câinele face parte din categoria a doua a câinilor periculoși, fără a fi înregistrat în evidențele Poliției, respectiv la Asociația Chinologică Română.

 

Tot din verificări, la domiciliul bărbatului în cauză a mai fost identificat un câine din aceeași categorie, care avea urechile cupate și care, de asemenea nu era înregistrat în evidențele Poliției, respectiv la Asociația Chinologică Română.

 

În cauză, față de proprietarul câinelui a fost luată măsura sancționării contravenționale conform OUG nr.55/2002 pentru neluarea măsurilor de prevenire a atacul canin și pentru neînregistrarea acestuia, cu amenzi în valoare de 500 de lei.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,intervenții chirurgicale destinate modificării aspectului unui animal.”

Comunicat IJP PRAHOVA

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191